Besteld vóór 23:59 = morgen in huis Gratis verzending > €50!

058 581 2045 | |

Aangekoekt of aangebrand vet of vuil schoonmaken met K2r reiniger.

k2r grill- en ovenreiniger

De K2r oven- en grillreiniger is een veelzijdige schuimspray. De reiniger verwijdert naast hardnekkig vuil in de oven en de grill ook ingebrande korsten op bak- en kookplaten, fornuisplaten, keramische kookplaten, tegels en toebehoren van verchroomd staal. In de friteuse en in de magnetron verwijdert het vetvlekken en aangekoekte resten, zodat de huishoudelijke apparaten gemakkelijk gereinigd kunnen worden. En brandt er bij het koken iets aan, dan glanzen de potten en pannen na een behandeling met de K2r oven- en grillreiniger weer als nieuw.

Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?

verschil tussen melkzuur en citroenzuur ontkalker

Wat is het verschil tussen de Eccellente snelontkalker citroenzuur (rood) en de Eccellente snelontkalker melkzuur (groen)? Zowel melkzuur als citroenzuur zijn biologische ontkalkers die zeer geschikt zijn om een koffiemachine of andere apparatuur mee te ontkalken.

Smeren van espressomachine met Siliconenvet

Siliconenvet Smeermiddel zorgt ervoor dat de bewegende onderdelen van uw espressomachine langer meegaan. U dient deze onderdelen maandelijks te smeren. Per merk espressomachine geven wij een handleiding aan voor het smeren met Siliconenvet.

Waarom moet een espressomachine gereinigd en ontkalkt worden?

Als u een espresso apparaat of koffie machine heeft is u waarschijnlijk meerdere malen vertelt dat het reinigen en ontkalken van uw machine heel belangrijk is (bij de aankoop van de machine, door de machine zelf en door mensen om u heen). 

Artikelen 1 tot 5 van 7 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2