Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser

MIELE Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser

MIELE Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser

18 reviews

Geschikt voor alle Miele vaatwasser / afwasautomaat. Voorkomt nare luchtjes en lost afzettingen van vetten op.

€17,50 €13,90
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

0 stuks op voorraad


Product informatie

Inhoud
200 gram Miele reinigingsmiddel voor wasautomaten en afwasmachines
Geschikt voor 1 keer reinigen. 

Omschrijving
Voor een optimaal resultaat in uw Miele apparatuur raden wij originele Miele onderhouds- reinigingsmiddelen aan. De perfecte afstemming op de programmatuur en materialen in uw Miele apparaat zorgt er voor dat het optimale resultaat bereikt wordt zonder schade toe te brengen aan uw kostbare apparatuur.

De Miele afwasmachine en vaatwasser reiniger reinigt op een eenvoudige manier uw kostbare apparatuur. Lost afzetting op en verwijdert onaangename geuren.

Instructie

Gebruik voor wasmachine
De volledige inhoud van de verpakking direct in de trommel (zonder was) gieten. Start het wasprogramma 'witte / bonte was'  op minimaal 60 graden, zonder voorwas. 

Gebruik voor afwasmachine / vaatwasser
Het programma 'intensief'  (75 graden) zonder serviesgoed starten. Open na het voorspoelen, na 20 minuten, de deur van de vaatwasser en strooi de gehele inhoud van het potje Miele reinigingsmiddel  in het wasautomaat. Sluit de deur en laat het programma lopen tot het einde.

Opmerking
Reinig uw vaatwasser / wasmachine minimaal 1-3 keer per jaar, afhankelijk van hoevaak u de machine gebruikt.

Naam:
Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser
Merk:
MIELE
SKU:
E-0491
Product code:
9042990
EAN:
4002515081556
Voorgaande productnummers:
E-0173 - E0173 - GP CL WG 252 P - GPCLWG252P - GP-CL-WG-252-P - GP.CL.WG.252.P - E-0491 - E0491 - 9042990 - 10133960 - 10716990 - intenseclean
Conditie:
Nieuw
| Mar.

Prima product.. Snelle levering. meteen gebruikt. goed resultaat.

| Zwaans

Toppie . Snelle levering

| P, Valk

superfijn middel makkelijk in gebruik. Fijn middel om de wasmachine en de vaatwasser mee schoon te maken.<br>Heeft geen overheersende geur en heel makkelijk te hanteren zonder moeilijke uitleg.<br>Dit blijf ik gebruiken.

| Yvonne Borst

Dit middel is mij aangeraden door de wasmachinereparateur. Ik gebruik het reinigingsmiddel zo af en toe, wanneer ik denk dat mijn machine niet zo lekker meer centrifugeert. Of het écht werkt kan ik niet goed beoordelen, maar de centrifugeerresultaten lijken daarna beter te zijn.

| Esther

Snelle reiniging voor behoud van de machine. . Snelle en makkelijke onderhoud voor de machines.

| Yvonne

Prima spul. Werkt goed

| LS Breemer

Priam spul. Reinigingsmiddel voor de Miele wasmachine is uitstekend materiasl

| Ieta

Het product doet prima wat het moet doen. Snelle mailcommunicatie.. Heel goed.

| MaxG

simpel. De pasta werkt simpel en lijkt goed te werken. De moeilijkheid met deze producten is dat je geen directe controle hebt of ze werken.

| Mevr.A.Chaudhuri-Das

het is goed. als nodig wij zullen wear bestellen.

| D. Maasdam

....en de wasmachine ruikt en was weer fantastisch. Super product

| Miranda Kraakman

Nog steeds niet lekker ruikende was. Heb nu dit potje gebruikt in mijn wasmachine en een 60 graden lege was gedraaid. Daarna een gewone was gedraaid, vond het nog niet fris ruiken. Heb dezelfde was daarna nog een keer gedraaid met een volle schep waspoeder en wasverzachter. Vond het toen wel iets beter. Kan het zijn dat ik te weinig wasmiddel gebruik ivm water hardheid ?

| Leo Slotboom

Fantastisch product. Het bestelde flesje in de machine de wasmachine warme programma instellen ,de stank van de was is gelukkig weg eindelijk.2 x per jaar moet volgens Miele voldoende zijn

| J. Drent

tevreden over het resultaat met het produkt. Verzending verliep volgens hetgeen was afgesproken<br>Product doet wat wij ervan verwachten. Machine is weer schoon en ruikt fris.

| lief van winkel

goed product, was ruikt terug veel lekkerder na gebruik van dit product. heel goed product, mijn wasmachine werkt terug zoals nieuw (geur van wasverzachter komt terug beter door)

| j.briels

dit product is uitstekend. we hebben de miele reiniger voor de wasmachine gebruikt en het is perfect

| Mevr. Borst

Bespaart de komst van een monteur. Prima product. Werd mij aangeraden door de monteur van Miele, die ik had laten komen omdat mijn wasmachine niet goed centrifugeerde. Ook bleef er veel schuim achter, na afloop van het programma. Na gebruik van het reinigingsmiddel is het probleem opgelost. Je moet het wel ongeveer twee keer per jaar gebruiken.

| Deventer

Ideaal. Mijn wasmachine stonk heel erg maar na gebruik van dit reinigingsmiddel is de stank verdwenen en is de wasmachine weer schoon! Ideaal!

4.45 sterren op basis van 18 beoordelingen
Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser

Reinigingsmiddel wasmachine en vaatwasser

Recent bekeken