DURGOL

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Durgol onderhoudsproducten zijn erg bijzonder, want de ontkalker van Durgol is gemaaktop basis van amidosulfonzuur. Andere merken maken hun producten op basis van citroen- of melkzuurbasis zijn. Hiermee is de Durgol Swiss Espresso geschikt voor alle merken espressomachines, koffiezetapparaten en waterkokers! Buiten het feit dat ze voor alle merken zijn te gebruiken is de kwaliteit van de Durgol Swiss Espresso ook erg goed. De ontkalker is in 2 verschillende maten te bestellen: Durgol Swiss Espresso 2x 125ml of ga voor de Durgol Swiss Espresso 1x 500ml Durgol voordeelfles.

Durgol heeft speciaal voor ovens de Durgol Swiss Steamer, dit is een speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers. Durgol Swiss Steamer is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur.

 

Waarom moet je je koffie- of espressomachine goed onderhouden?

Periodiek reinigen is van belang om de oorspronkelijke smaak van de koffie te waarborgen en te voorkomen dat de machine door koffieresten of kalkaanslag wordt aangetast. Bovendien kan de garantie op je koffiemachine vervallen als de fabrikant constateert dat het apparaat niet of niet volgens de instructies in de handleiding onderhouden is. Zorg dus dat je weet wat de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsfrequentie is en gebruik altijd het juiste Durgol onderhoudsmiddel! Door je koffiemachine ontkalken verwijder je allerlei kalk, magnesium en carbonaten. Hiervoor heb je een van de Durgol ontkalkingsproducten nodig!

 

Durgol ontkalkers kopen bij Eccellente

Velen waren je al voor, dagelijks verkopen wij veel Durgol producten aan onze klanten! Van veel klanten horen wij dat zij erg blij zijn met de goede werking hiervan.  

Buiten de goede werking van de Durgol ontkalkers is het bestellen ervan ook erg simpel! Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Heb je toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Durgol ontkalkers of over andere Durgol producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045 of via de chat!

 

Het onstaan van Durgol

Durgol is een familiebedrijf dat is opgericht in 1951 door Maria Düring. Het begon allemaal bij een verstopt toilet in het huis van Mevrouw Düring. Het toilet was verkalkt en Maria Düring vond een ontkalkingsmiddel op zoutzuurbasis uit door verschillende chemicaliën met elkaar te vermengen. Hiermee was het merk Durgol geboren. De meeste Zwitsers kennen vooral het klassieke ontkalkingsmiddel Durgol universal dat, zoals de naam al zegt, overal kan worden toegepast.

Lees meer Lees minder