Betaalmethoden

 

Heb je een vraag over het betalen van jouw bestelling? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Je kan bij ons op verschillende manieren betalen. Als je betaalt via één van deze methodes dan geniet je van de volgende voordelen:

✓ Als je voor 23.59 uur besteld, dan heb je het morgen in huis (alleen op bestellingen van zondag tot en met vrijdag. Als je op zaterdag besteld, dan heb je het maandag in huis).

✓ Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

✓ We werken met vrijwel alle betaalmethodes

        

 

Achteraf betalen via Klarna

Mocht je liever achteraf willen betalen, om welke reden dan ook, dat kan! Je betaalt het factuurbedrag pas na het ontvangen van je bestelling. We rekenen hier geen toeslag voor!

 

Betaling mislukt of geweigerd?

Is je betaling mislukt of geweigerd? Controleer dan eerst de afschrijving of het geld wel of niet is afgeschreven. Als het niet is afgeschreven, kun je opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van je rekening afgeschreven? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.