Renegite Ontkalker

BRAVILOR BONAMAT Renegite Ontkalker

BRAVILOR BONAMAT Renegite Ontkalker

Ontkalker geschikt voor Bravilor Bonamat koffiemachines. Verwijderd schadelijke kalkaanslag uit je Bonamat koffiemachine. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€19,95 €17,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
15 zakjes á 50 gram.
Goed voor 15 keer ontkalken

Omschrijving
In het apparaat zet zich tijdens het gebruik kalk af. Het apparaat is voorzien van een signalering die in werking treedt als de mate van kalkafzetting een bepaalde waarde overschrijdt. 

Treedt deze ontkalkingssignalering in werking, dan moet de kalk uit het apparaat verwijderd worden. Anders kan een goede werking niet meer gegarandeerd worden. Op het moment dat het lampje gaat knipperen kan zonder problemen nog enige tijd koffie worden gezet. Men kan dan wachten op een rustig moment, waarop het apparaat ontkalkt kan worden.

Instructie
Het ontkalken gaat als volgt (in geval van snelfiltermachine):

  1. Los 1 zakje Renegite op in 1 liter warm water.
  2. Plaats de lege filterpan in het apparaat en zet er een lege kan onder.
  3. Giet voorzichtig de Renegite-oplossing in het koudwaterreservoir. Het deksel van het reservoir moet tijdens het ontkalken open staan!
  4. Schakel het apparaat in met de schakelaar.  De oplossing komt in de kan terecht.
  5. Schakel het apparaat na 1 minuut uit met de schakelaar.
  6. Wacht nu ca. 2 minuten. De Renegite-oplossing krijgt nu de tijd om zijn werk te doen.
  7. Na de 2 minuten wachten moet het apparaat weer ingeschakeld worden, zodat de rest van de Renegiteoplossing door kan lopen.
  8. Wanneer er geen Renegite-oplossing meer uit de filterpan druppelt, kan de in de kan opgevangen Renegiteoplossing weggespoeld worden.
  9. Hierna moet het apparaat goed worden doorgespoeld door tweemaal het normale zetproces, echter zonder koffie, uit te voeren. Leeg tussendoor wel de kan. Hierna is het apparaat weer gereed voor het zetten van koffie.

Voor de Rondfilter apparatuur (B5 / B10 / B20 / B40 / B5 HW / B10 HW / B20 HW) machines en voor Buffet apparatuur (RLX3 / RLX4 / RLX5 / RLX31 / RLX41 / RLX55 / RLX75 / RLX 76 / RLX131 / RLX575 / RLX585 /  RLX676 : check de online handleiding.

Opmerking
Renegite heeft geen reinigende werking. Gebruik voor reiniging Bravilor Cleaner.

Naam:
Renegite Ontkalker
Merk:
BRAVILOR BONAMAT
SKU:
E-0045
Product code:
7190101112
EAN:
8713441039691
Renegite Ontkalker

Renegite Ontkalker

Recent bekeken