Stoomoven - Miele ontkalker

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type
Filter by Soort

Wat onze klanten zeggen

2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Onderhoudspakket voor Siemens
16,95 10,50
MIELE Stoomoven Ontkalker - 1000ml
37,95 36,95

Uw stoomoven van Miele betekent waarschijnlijk redelijk veel voor u. De beste smaak en snel uw eten voorbereiden is erg belangrijk wanneer u een stoomoven van Miele bezit. Omdat de stoomovens van Miele gebruik maken van leidingwater komt er hierdoor helaas wel kalk in uw stoomoven terecht. Dit kan het opwarmen van uw water verminderen en ook de smaak van uw eten verminderen. Dit is natuurlijk iets wat u niet graag wil meemaken. Gelukkig hebben de ontwikkelaars bij Miele daar maatregelen bij genomen en een ontkalker ontwikkeld die ervoor zorgt dat al het kalk uit uw kostbare stoomoven wordt verwijderd.

Miele Stoomoven Ontkalker

De Miele stoomoven ontkalker is speciaal ontwikkeld voor uw stoomoven. Wanneer u uw stoomoven regelmatig gebruikt in combinatie met de stoomoven ontkalker van Miele staat u garant voor een optimaal resultaat. Het regelmatig onderhouden van uw stoomoven zorgt voor een goed functioneren. Wanneer u uw stoomoven ontkalkt verwijdert u al het schadelijke kalkaanslag en komt u niet tegen obstakels te staan wanneer u uw gerechten voorbereid. U kunt uw stoomoven ook ontkalken met de ontkalkingstabletten van Miele. Deze ontkalkingstabletten zijn makkelijk in gebruik en zorgen net als de stoomoven ontkalker voor een optimaal resultaat.

Vragen? Geen probleem!

Onze medewerkers bij Onderhoudsartikelen.nl staan altijd klaar voor de makkelijke en moeilijke vragen! Wij staan u graag te woord en zullen er ook altijd alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op via onze verscheidene contactpunten:

  • Telefoon: +31 (0)58 581 2045
  • Mail: [email protected]
  • Service chat (rechts onderin uw webpagina)
Lees meerLees minder