MR TAYLOR Biologische Snelontkalker Voordeelset

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker Voordeelset

3 flacons Mr. Taylor Biologische Snelontkalker voor een scherpe prijs! Ontkalk je koffiemachine wel 15x met deze set van 3 flacons biologische ontkalker. Zorg goed voor je koffiemachine en voor de natuur, met materialen die rekening houden met het milieu.
Lees meer
44,85 43,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

3 flacons Mr. Taylor Biologische Snelontkalker van 250ml per stuk
Goed voor 15 keer ontkalken

 

Omschrijving

Als trotse bezitter van een exclusieve goede koffiemachine wil je dagelijks genieten van een overheerlijk kopje koffie. Een momentje rust, een momentje voor jezelf. Onderhoud je koffiemachine goed, zodat de koffie elke dag weer van topkwaliteit is en jouw machine veel langer mee gaat. Bescherm en onderhoud je koffiemachine met de biologische snelontkalker van Mr. Taylor. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben. Hoewel de fabrikant vaak adviseert om eigen merken, zoals het merk van de koffiemachine te gebruiken, is Mr. Taylor een uitstekend alternatief voor alle type en merken koffiemachines. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden.

 

Onderhoudstip

Maak je onderhoud compleet en bestel direct Eccellente Reinigingstabletten om koffievet en koffieaanslag te verwijderen.

 

Goed voor het milieu

Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als je deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen.

 

Ontkalken?

In Nederland loopt er hard water door onze leidingen. Hoe harder het water, hoe meer kalk er ontstaat bij het opwarmen van dat water. Zo ook in jouw koffiemachine. Kalk hecht zich aan de leidingen en de boiler, waardoor het kapot kan gaan. Regelmatig ontkalken van jouw koffiemachine is daarom zeker aan te raden, ook als je een waterontharder in huis heeft. Met Mr. Taylor snelontkalker zorg je dat de koffie altijd op smaak blijft en de machine langer mee gaat.

 

Als beste getest

Mr. Taylor snelontkalker kwam als beste uit de kalktest. Nieuwsgierig naar de test en het resultaat? Bekijk deze video.

Naam Biologische Snelontkalker Voordeelset
Merk MR TAYLOR
Artikelcode E0687
SKU E-0687
EAN 8720682981221