filterpatronen - 2 stuks

SCANPART filterpatronen - 2 stuks

SCANPART filterpatronen - 2 stuks

2 reviews

De Scanpart filterpatronen reinigen het water van onzuiverheden. Verminder chloor, kalk en organische verontreinigingen voor een heerlijke natuurlijke smaak. Absorbeert permanent metalen zoals lood en koper voor uw welzijn. Inhoud doos: 2 filterpatronen.

€14,95 €8,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
2 Scanpart waterfilters geschikt voor Brita.
Goed voor 2-4 maanden

Omschrijving
De Scanpart waterfilters geschikt voor Brita waterfilterkannen zijn gemakkelijk te verwijderen door het eenvoudige klikfunctie Filterpatroon vervangen: 4 weken of 100 liter bij hard water (12 tot 14,5° Duitse hardheid) 100% recyclebaar.

Heerlijke thee en koffie met voller aroma
Gebruik de filterpatronen in combinatie met een Brita waterfilterkan ook als basis voor uw koffie en thee. Het resultaat: heldere thee, aromatische koffie en espresso met een perfecte crèmelaag.

Voorkom kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten
Omdat BRITA gefilterd water bijna geen kalk meer bevat, is kalkaanslag in uw apparatuur verleden tijd. Bijtende zuren om kalk te verwijderen zijn overbodig en huishoudelijke apparaten gaan veel langer mee.

Goedkoop en handig
Met deze filters geschikt voor Brita heeft u uw eigen bron van lekker, zuiver water in huis. Voor slechts € 0,04 per liter in gebruik.

Deze filters zijn geschikt voor Brita Waterfilterkannen. 
Geschikt voor de Brita waterfilterkannen (Navelia, Elemaris BRITA Meter, Marella, Aluna, Optimax) en Siemens / Bosch espressomachines (serie TCA6 en TKA6) Tevens geschikt voor de volgende espressomachines: Siemens EQ 7; Saeco Xelsis; Bosch Tassimo; Philips Senseo Twist; Bosch Filtrino (waterkoker); Russell Hobbs Clarity waterkoker.

Opmerking
Door het gebruik van deze waterfilters hoeft u minder te ontkalken.

Naam:
filterpatronen - 2 stuks
Merk:
SCANPART
SKU:
E-0449
Product code:
2790000450
EAN:
4012074373467
Conditie:
Nieuw
| Dickenaly

Bevalt uitstekend. Geen kalkaanslag méér ira waterkoker

| Martina

Goede keuze. Voor ik de de bestelling voor SCANPART MAXTRA filterpatronen heb geplaatst, heb ik meermalen vragen gestuurd naar de klantenservice. Ik wou zeker van zijn dat ik de de juiste patronen voor mijn Brita filterkan zou bestellen. De contact verliep op zeer aangename manier en de antwoorden op mijn vragen kwamen binnen enkele minuten.De bestelling heb ik geplaatst op de Koningsdag. Op die dag heb ik nog 5% korting ontvangen en de bezorging was gratis. De volgende dag kon ik de filterpatroon in mijn kan plaatsen en gefilterde water gebruiken. Met een woord: goede aankoop met een prettige korting, snelle service en fijne contact met de medewerker. In de toekomst zal ik inkopen doen bij dit bedrijf.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
filterpatronen - 2 stuks

filterpatronen - 2 stuks

Recent bekeken