Filter your products

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

iDEAL PayPal Bancontact Belfius KBC MasterCard Visa Maestro Klarna Achteraf Betalen
1 Artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
SIEMENS Stofzuigerzak type G ALL

€12,95 €10,95

Merkt u dat uw Siemens stofzuiger de laatste tijd minder zuigkracht heeft? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd voor een nieuwe stofzuigerzak. Vervang de stofzak regelmatig afhankelijk van hoeveel u stofzuigt. De Siemens stofzak type G ALL is speciaal ontwikkeld voor de Siemens stofzuiger. Deze stofzuigerzakken zijn gemaakt van synthetisch vliesmateriaal dat voor verbeterde filterresultaten zorgt. Fijnstof wordt hierdoor ook optimaal gefilterd. Door 50% meer oppervlakte aan de binnenkant van de stofzuigerzak worden verbeterde filterresultaten gegarandeerd.

Uw Siemens stofzuiger volledig onderhouden

Wanneer uw stofzuigerfilter vies is verbruikt uw stofzuiger ook meer energie en is de motor ook minder goed beschermd. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw filter schoon te maken. Daarnaast kunt u ook de slang en de hulpstukken reinigen. Het volledig onderhouden van uw stofzuiger zorgt ervoor dat de stofzuiger langer mee gaat op de lange termijn.

Heeft u hulp nodig? Onze experts helpen u graag!

Wij zijn experts op het gebied van onderhoud voor uw Siemens stofzuiger. We helpen u graag met het onderhouden van uw stofzuiger zodat deze zo lang mogelijk meegaan en sterk blijven! Bij goed onderhoud is de kans op storingen veel kleiner. Neem gerust contact op met ons via de volgende methodes:

  • Email
  • Telefoon: +31(0) 5858 12045
  • Of chat met ons door op het tekstballontje recht onderin te klikken!
Lees meerLees minder