Wasmachine - Onderhoudsmiddelen voor uw Siemens wasmachine

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je wasmachine is ontworpen om vieze kleding schoon te maken. Toch wordt je wasmachine ook vies! Een wasmachine die vies is, kunt je snel herkennen aan een vieze geur die je net gedraaide was geeft. Dit hoort je wasmachine natuurlijk niet te doen. Toch komt het probleem bij veel mensen voor en de oplossing hiervoor is simpel. Regelmatig je wasmachine reinigen en ontkalken om je apparaat in topconditie te houden.

Waarom presteert mijn wasmachine minder goed?

Er zijn over het algemeen drie verschillende factoren waarom je wasmachine is gaan stinken en minder goed is gaan presteren . Deze factoren zijn kalkaanslag en vetluis. Kalkaanslag ontstaat door je leidingwater. Kalkaanslag in je wasmachine zal ervoor zorgen dat je wasmachine meer energie gaat verbruiken, daarnaast is kalkaanslag ook erg schadelijk voor je wasmachine. Vetluis is de vettige substantie die achterblijft na het wassen. De vervuiling ontstaat doordat huidvet en schilfers samenkomen.

Gelukkig kunt je met de producten van Siemens op een professionele wijze de bovenstaande problemen gemakkelijk verhelpen. De krachtige reiniger van Siemens voorkomt nare geurtjes en verwijdert vetaanslag. De snelontkalker van Siemens verwijdert de schadelijke kalkaanslag uit je wasmachine. Beide producten van Siemens zijn speciaal ontwikkeld voor de wasmachine en zeer gemakkelijk in gebruik. Gebruik deze producten regelmatig om je wasmachine in topconditie te houden.

Shop veilig en vertrouwd bij Onderhoudsartikelen.nl

Wist je dat Onderhoudsartikelen gemiddeld met een 4,8 (uit de 5) wordt beoordeeld? Bestel bij ons en wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen! Heeft je een vraag? Dat is geen probleem. Onze experts helpen je graag en komen altijd met een passend antwoord.

Lees meer Lees minder