SIEMENS - BOSCH Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser - 4 stuks

SIEMENS - BOSCH Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser - 4 stuks

Verwijder effectief kalkaanslag uit je wasmachine en vaatwasser. Door kalkaanslag functioneert je witgoed minder goed. Het verwarmingselement van je vaatwasmachine en wasmachine verkalkt, haal het kalk weg om de levensduur te verlengen.
Lees meer
42,95 38,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Product Informatie

Inhoud 

4x 250 gram ontkalker voor Wasmachine en Vaatwasmachine
Goed voor 4 keer ontkalken.

 

Omschrijving

Door veelvuldig gebruik van deze elektrische huishoudelijke apparaten - die met water in contact komen - ontstaat er kalk. Hoewel kalk niet slecht voor de gezondheid is, verkort het wel de levensduur van de warmwaterapparaten. Daarom is het noodzakelijk om eens in de zoveel tijd deze apparaten te ontkalken. Wil je hier meer over weten? Lees ons blog over het voorkomen van verkalking van je wasmachine en vaatwasser.

Kalk ontstaat tijdens het verwarmen of koken van water. Vooral in ‘hard water’, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer op jouw was of vaat terecht komen.

Deze snelontkalker heeft een krachtige,efficiënte en betrouwbare werking welke perfect is afgestemd op jouw apparatuur. Door het regelmatig te gebruiken verleng je de levensduur en prestatie van jouw was- en afwasmachine. Dit komt door dat het de schadelijke kalkaanslag verwijderd. Het product is zeer makkelijk in gebruik.

 

Instructie 

Wasmachine
Inhoud van het potje in de wasmachine doen (zonder wasgoed). Selecteer het programma voor bonte was, zonder voorwas, op 60 graden. Schakel de machine in. Daarna nogmaals het volledige spoelprogramma kiezen.

Vaatwasser
Machine zonder vaat op 60 graden starten. Na 30 minuten de machine voorzichtig openen en de inhoud van het potje erbij doen. Daarna nogmaals het volledige spoelprogramma kiezen.

Bekijk tevens dit handige vaatwasser ontkalker instructie filmpje. 

 

Opmerking

Gebruik dit middel nooit samen met (af)wasmiddel!
Voor het reinigen van jouw vaatwasser bevelen wij je de Vaatwasmachine Reiniger aan.

Naam Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser - 4 stuks
Merk SIEMENS - BOSCH
Artikelcode 00312331
SKU E-0678
EAN 4242005082810
Voorgaande productnummers 312331 - 00311922 - 311922
Conditie Nieuw

Bundle producten

Wasmachine Deal
Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser - 4 stuks
Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser - 4 stuks
74,95 77,90 Toevoegen