ECCELLENTE Voordeelset van 3x 500ml koffiemachine ontkalker voor DeLonghi

ECCELLENTE Voordeelset van 3x 500ml koffiemachine ontkalker voor DeLonghi

Eccellente Ontkalker is compatibel met DeLonghi EcoDecalk DLSC500 / SER3018 / 5513296041. Ontkalk je DeLonghi snel en eenvoudig met deze biologische ontkalker. Brand het lampje om je koffiemachine te ontkalken alweer? Ontkalk direct, bescherm je DeLonghi.
Lees meer
44,25 31,50
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

3 flacons Eccellente Snelontkalker Melkzuur 500ml, voordelig alternatief voor DeLonghi EcoDecalk 500ml.
Goed voor 15 ontkalkingsbeurten, gebruik 100ml ontkalker per keer.

Zie tabblad 'handleiding' voor de instructies voor hoe je deze ontkalker gebruikt en handige tips.

 

Onderhoudstip

Door te ontkalken verwijder je alle aanwezige kalk uit je De'Longhi koffiemachines. Wist je dat je kalkvorming ook kunt voorkomen? De meeste modellen De'Longhi koffiemachines maken gebruik van het ECAM waterfilter. Schaf de Eccellente ECAM waterfilters voor De'Longhi aan en verminder kalkvorming in je koffiemachine.

 

Omschrijving

Eccellente ontkalker voor DeLonghi is een ontkalker gebaseerd op melkzuur. Hiermee verwijder je kalkaanslag effectief en op een biologische manier. Je DeLonghi koffiemachine geeft doorgaans vanzelf aan wanneer een ontkalkingsbeurt nodig is. Wanneer je hiervan geen melding krijgt adviseren wij om eenmaal per maand de kalkophoping te verwijderen door middel van een ontkalkingsbeurt. 

Wist je dat kalkaanslag de nummer één oorzaak is van kapotte koffiemachines? Je kunt kalkaanslag voorkomen door gebruik te maken van een waterfilter, maar een waterfilter houdt nooit alle kalk tegen. Door regelmatig te ontkalken spoel je alle kalk weg uit de leidingen van je koffiemachine en het verwarmingselement. Hierdoor heeft je koffiemachine minder energie nodig om het water te verwarmen. Een kalkvrije machine hoeft minder hard te werken bij het bereiden van je koffiespecialiteiten en slijt daardoor ook minder, zo gaat jouw DeLonghi koffiemachine langer mee!

De Eccellente Voordeelset koffiemachine ontkalker voor DeLonghi bevat drie flacons van 500ml. Doordat Eccellente Ontkalker een geconcentreerde ontkalker is heb je maar 100ml per ontkalkingsbeurt nodig. Met drie flacons van 500ml kun je tot wel 15 keer ontkalken en dat voor een scherpe lage prijs!

 

Geschikt voor alle DeLonghi koffiemachines en espressomachines

Eccellente ontkalker is geschikt voor alle series en modellen De'Longhi koffiemachines, pistonmachines en volautomatische espressomachines. Zo is deze ontkalker onder andere geschikt voor alle modellen van de volgende types: Dedica, ECAM, Eletta, ESAM, ETAM, Magnifica, Maestosa, Primadonna & Rivelia. Eccellente ontkalker voor De'Longhi is een uitstekend alternatief voor DeLonghi EcoDecalk, bekend onder codes: DLSC500 / SER3018 / 5513296041.

Naam Voordeelset van 3x 500ml koffiemachine ontkalker voor DeLonghi
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0696
SKU E-0696
EAN 8720682981344
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers DLSC500 - SER3018 - 5513296041 - E-0488 - E-0488-3
Conditie Nieuw

Instructies

Volg de instructies uit de handleiding van je DeLonghi koffiemachine. Gebruik bij het ontkalken 100ml Eccellente Snelontkalker Melkzuur per ontkalkingsbeurt.

Heb je een DeLonghi Magnifica koffiemachine? Hierbij in 3 simpele stappen hoe je deze koffiemachine ontkalkt.

STAP 1: haal het waterreservoir uit je machine, verwijder het waterfilter (indien aanwezig) en leeg het waterreservoir. Doe 100ml Eccellente Melkzuur ontkalker in het waterreservoir en vul dit tot aan de max. markering met water. Plaats het waterreservoir terug in je machine en zet een schaal of bak onder de koffie uitloop en stoompijpje. Je DeLonghi machine geeft tijdens het ontkalken vooral water en ontkalkingsoplossing af via het stoompijpje.

STAP 2: houdt de het ontkalkingslampje 3 a 5 seconden ingedrukt om de ontkalkingsprocedure te starten en zet stoomknop om van 0 naar 1. Je machine zal in fasen de volledige ontkalkingsoplossing door de machine heen laten gaan en afgeven via het stoompijpje.

STAP 3: de machine geeft aan dat het waterreservoir leeg is. Zet de stoomknop om van 1 naar 0 en leeg de opvangschaal / opvangbak. Spoel het waterreservoir goed om, vul deze met water en plaats het terug in de machine. Zet de opvangschaal weer onder de koffie uitloop en het stoompijpje en zet de stoomknop om van 0 naar 1. Het waterreservoir wordt volledig gebruikt om de machine door te spoelen. Eccellente advies: herhaal stap 3 om je DeLonghi koffiemachine extra door te spoelen en ervoor te zorgen dat de melding voor het ontkalken verdwijnt.

 

Blijft het ontkalkingslampje knipperen nadat de ontkalkingsbeurt is afgerond?

Volg de volgende oplossingen, zoals uitgelegd in onderstaande video:

OPLOSSING 1: schakel de machine uit en daarna weer aan. Wanneer het probleem nog niet is opgelost ga je naar oplossing 2.

OPLOSSING 2: vul het waterreservoir tot aan de rand met water. Heb je een waterfilter geïnstalleerd? Haal deze er dan nu uit. Zet een grote schaal of bak van circa 1,5 liter onder de koffie uitloop en het stoompijpje. Druk vervolgens 5 seconden op de ontkalkingsknop en de machine komt nu weer in de ontkalkingsmodus, zet daarbij ook de knop van het stoompijpje van 0 naar 1, zodat hierdoor water kan worden afgegeven. Laat de watertank helemaal doorlopen totdat de melding verschijnt dat het waterreservoir leeg is en zet stoomknop weer om van 0 naar 1. Giet het water weg en volg dit proces nog tweemaal. Hiermee spoel je dus nog tweemaal een volledig gevuld waterreservoir door je machine. De vervelende melding dat je moet ontkalken zal nu waarschijnlijk zijn verdwenen.

OPLOSSING 3: heb je de stappen gevolgd uit oplossing 1 en 2 en heb je nog steeds de melding om te ontkalken? Helaas kunnen wij je nu niet verder helpen. Wij adviseren om contact op te nemen met de technische dienst van DeLonghi, je vindt hun gegevens op onze technische dienst pagina.

 

Wist je dat achtergebleven koffievet en koffie olie kunnen gaan schimmelen in je koffiemachine?

Bij het bereiden van een kop koffie of espresso blijven er koffievet en koffie olie achter in je machine. Houd je koffiemachine schoon met Eccellente Reinigingstabletten voor DeLonghi. Door regelmatig te reinigen voorkom je schimmelvorming in de zetgroep van je koffiemachine en dat is wel zo fris.