Kookplaat - artikelen voor je Bosch kookplaat

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type
Filter by Soort

Wat onze klanten zeggen

5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks
7,50 4,95
SIEMENS Keramische en Inductie Kookplaat Onderhoudsset
17,50 15,95
SIEMENS Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger
12,50 10,50
SIEMENS Keramische en Inductie Kookplaat Reiniger
12,50 10,50
BOSCH RVS Reinigingsdoekjes
8,95 8,50

Uw vitro keramisch, keramische of inductie kookplaat moet op tijd gereinigd worden in verband met hygiëne en het behoud van uw keramische kookplaat. U kunt gemakkelijk vuil af nemen door middel van een microvezeldoek in combinatie met de Keramische en Inductie Kookplaat reiniger. Wanneer u last heeft van aangekoekte etensresten kunt u gemakkelijk een Glasschraper gebruiken om deze te verwijderen. Deze middelen zijn generiek voor alle merken te gebruiken, waaronder Bosch.

Onderhoudsartikelen.nl zorgt ervoor dat u uw kookplaat kan reinigen van alle vlekken en etensresten. Het assortiment van Bosch is hier zeer geschikt voor. Onze keramische onderhoudsset voor de kookplaat van Bosch is het complete pakket om dit proces te voltooien. Ook kunt u de producten die los in deze set zitten los bestellen bij ons! De reinigingsdoekjes, glasschraper en vloeibare reiniger zijn los te bestellen. Onze kookplaatreinigingsartikelen zijn geschikt voor alle merken keramische en inductie kookplaten.

Het reinigen van uw Bosch kookplaat

Het reinigen van uw kookplaat is een zeer essentieel onderdeel om uw kookplaat zo goed mogelijk te onderhouden. Niets is zo vervelend als hardnekkige kringen en vlekken die lastig zijn te verwijderen! U kunt de Bosch kookplaat reinigingsproducten gebruiken om uw kookplaat op een zo hygiënisch mogelijke manier schoon te houden. Wanneer er aangekoekte etensresten plaatsvinden op uw kookplaat kunt u gemakkelijk een glasschraper gebruiken om deze te verwijderen. Uw kookplaat zal weer als nieuw glanzen na het gebruik van onze reinigingsartikelen!

Reiniging voor de kookplaat bestellen bij Onderhoudsartkelen.nl

Onderhoudsartikelen.nl zorgt voor de optimale service als het aankomt bij bestellen! Als u op werkdagen besteld ontvangt u uw kookplaat reiniging de volgende dag al in huis. Daarnaast kunt u altijd terecht bij één van onze experts die altijd bereidt zijn u te helpen! Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u die altijd stellen!

Lees meerLees minder