Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

ECCELLENTE Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

ECCELLENTE Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

8 reviews

Verwijder hardnekkig vuil vanaf je keramische en inductie kookplaat. Dit product bevat alleen de glasschrapermesjes. In 1 verpakking zitten 10 glasschrapermesjes.

€7,50 €4,95
Per stuk
Product informatie

Inhoud 
1 doosje met 10 reservemesjes voor in de glasschraper

Omschrijving
Is het mesje in je glasschraper bot, beschadigd of op? Dan kan je deze heel makkelijke vervangen door deze reservemesjes aan te schaffen. Er zitten 10 in een doosje. De glasschraper is geschikt om hardnekkig vuil van je glas keramische kookplaat te verwijderen.

Door veelvuldig gebruik van de kookplaat kan het voorkomen dat etensresten aankoeken, en moeilijk te verwijderen zijn. Met deze glasschraper kan je op een veilige en verantwoorde manier je keramische kookplaat schoonschrapen. Door met het mes over de glasplaat te schrapen haal je het vuil hiervan af zonder de glazenplaat te beschadigen.

Tip: Het mes niet te hard aandrukken tijdens gebruik. Wist je dat je de glasschraper ook kunt gebruiken om verfresten van het raam te verwijderen? Hierdoor is het extra handig dat je een setje reservemesjes op voorraad hebt liggen!

Instructie 
1. Schroef met een schroevendraaier de schroeven op je glasschraper een klein beetje los.
2. Pak het oude mesje eruit en leg er een nieuw mesje in.
3. Draai de schroeven weer vast.

Opmerking
Om de keramische kookplaat weer als nieuw te laten blinken adviseren wij je tevens de Glaskeramische-reiniger te gebruiken.
De glasschraper is tevens verkrijgbaar is een voordelig onderhoudspakket samen met 1 flacon reinigingsmiddel van 250 ml en een microvezeldoek.

Naam:
Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0514
Product code:
E-0514
EAN:
7444754035087
Conditie:
Nieuw
| Tonnie

Werkt uitstekend

| Zofia

Handig.

| mevr. Bouwer, C.A.

ik ben tevreden. ben tevreden

| W. Klaassen

Reserve. De mesjes gekocht als reserve, leek me handig. Dus - helaas - nog niet gebruikt.

| M. Bontekoe

Bevalt mij prima.. Voor ingebrand' vuil. Net als het schoonmaakmiddel: prima.'

| Harald

Tja prima. Prima, heb als reserve gekocht.

| MaxG

geen idee. Mesjes vast gekocht als voorraad. Het ziet eruit als zoals vroeger. Ik ga er dus vanuit dat deze net zo werken.

| Jaap

0nontbeerlijk voor glanzende keramische of inductie-kookplaten.- . Een schone inductiekookplaat heeft toch soms hier en dar doffe plekken na het schoonmaken. Op die plekken zit dan toch wat vuil dat dusdanig vast aangebrand is dat het met een gewoon afwasmiddel niet te verwijderen is. Dan even schrapen met een glasschraper mesje doet wonderen!

4.65 sterren op basis van 8 beoordelingen
Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

Recent bekeken