MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

MR TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Biologisch ontkalker voor premium espressomachines zoals Jura. Biologisch afbreekbaar en duurzaam. Best geteste ontkalker voor espressomachines. De fles en verpakking zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zorgt voor langere levensduur van de machine.
Lees meer
19,95 14,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

250 ml Biologische Snelontkalker voor 5 keer ontkalken

Als trotse bezitter van een exclusieve goede koffiemachine wil je dagelijks genieten van een overheerlijk kopje koffie. Een momentje rust, een momentje voor jezelf. Onderhoud je koffiemachine goed, zodat de koffie elke dag weer van topkwaliteit is en je machine veel langer mee gaat. Bescherm en onderhoudt je koffiemachine met de biologische snelontkalker van Mr. Taylor. Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product en heeft geen chemische basis zoals vele andere ontkalkers dat hebben. Hoewel de fabrikant vaak adviseert om eigen merken, zoals het merk van de koffiemachine te gebruiken, is Mr. Taylor een uitstekend alternatief voor alle type en merken koffiemachines. Mr. Taylor snelontkalker is uitvoerig getest en verbeterd om zo tot de best getest snelontkalker te worden.

 

Goed voor het milieu

Mr. Taylor is één van de eerste ontkalkers die ook écht goed voor het milieu is. Het product is op basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren gebaseerd, die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als je deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen.

 

Ontkalken?

In Nederland loopt er hard water door onze leidingen. Hoe harder het water, hoe meer kalk er ontstaat bij het opwarmen van dat water. Zo ook in jouw koffiemachine. Kalk hecht zich aan de leidingen en de boiler, waardoor het kapot kan gaan. Regelmatig ontkalken van je koffiemachine is daarom zeker aan te raden, ook als je een waterontharder in huis hebt. Met Mr. Taylor snelontkalker zorg je dat de koffie altijd op smaak blijft en de machine langer mee gaat.

 

Instructies

Voordat je gaat ontkalken pak je de beschrijving van jouw koffiemachine bij de hand. Hier staat precies beschreven hoe je de koffiemachine moet ontkalken, dit kan per type en merk verschillen. Je doet 50ml Mr. Taylor snelontkalker in je waterreservoir en vult dit aan met schoon water tot aan de maximale streep. Vervolgens laat je het ontkalkingsprogramma van de machine lopen.

De vloeistof van Mr. Taylor snelontkalker heeft een rode kleur, zodat je na het ontkalken goed kan zien of je nogmaals moet doorspoelen. Als het water nog een rode gloed heeft, is nog niet alle vloeistof verdwenen en moet je nogmaals spoelen. Daarnaast laat Mr. Taylor snelontkalker zien wanneer de vloeistof geen kalk meer kan opnemen. De rode kleur wordt geel als de vloeistof aan zijn taks zit. De vloeistof wordt nog niet na één keer gebruiken geel. Je kunt dus prima de verdunde vloeistof gaan opvangen en nogmaals gebruiken.

 

Als beste getest

Mr. Taylor snelontkalker kwam als beste uit de kalktest. Nieuwsgierig naar de test en het resultaat? Bekijk deze video.

Naam Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Merk MR TAYLOR
Artikelcode EMRT01
SKU E-0538
EAN 7444754035070
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 3 beoordelingen

Mr. Taylor doet wat hij moet doen, onze Jura goed ontkalken als onze koffie automaat erom vraagt.

Door Leo op 18-01-2024

Werkt prima, had het ook snel in de brievenbus

Door Harro op 02-12-2022

Prima ontkalker !. Prima !

Door Annemiek op 10-10-2020

Bundle producten

Koffiebonen Deal
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken
22,11 22,90 Toevoegen