GAGGIA MILANO

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Onderhoud je espressomachine regelmatig om de machine in een TOP conditie te houden. Door het ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Gaggia espressomachine. Het is verstandig om je Gaggia machine regelmatig te ontkalken met een goede ontkalker voor Gaggia. naast het ontkalken is het verstandig om een algemene reiniger voor Gaggia te gebruiken en om een Gaggia waterfilter te gebruiken zodat kalk minder snel in de machine ophoopt/

 

Onderhoudsproducten van Gaggia

Gaggia espressomachines zijn kwalitatief erg sterke machines, door het goed te onderhouden kun je hier jarenlang van genieten! Door het te ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino of andere koffievariaties. Hoe vaak je precies je Gaggia moet ontkalken of reinigen is per plaats in Nederland verschillend. In Nederland wordt verreweg het meeste drinkwater uit de bodem gewonnen. In de Nederlandse bodem zitten verschillende kalklagen, in het verleden lag Nederland in de zee en vooral de afzetting van schaaldieren heeft ervoor gezorgd dat de bodem ook nu nog rijk is aan kalk.

Hoeveel kalk er in het water zit wordt uitgedrukt in Duitse hardheidsgraad (dH, deutsche Härte). Daarbij staat1 dH gelijk aan 17,8 milligram kalk per liter leidingwater. In Amsterdam/Rotterdam is de waterhardheid bijvoorbeeld 8,4 dH en in Utrecht 10,4 dH. Groningen scoort een 10,4 op de schaal van waterhardheid, terwijl het water in Eindhoven veel minder hard is: slechts 6,7 dH. Afhankelijk van de waterhardheid in jouw regio is het verstandig om je koffiezetapparaat vaker te ontkalken dan in andere regio's.

 

Gaggia onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente

Eccellente is marktleider in Nederland en België voor onderhoudsproducten voor onder andere Gaggia. Doordat Eccellente erg veel Gaggia onderhoudsproducten verkoopt kunnen wij ook groot inkopen. Dit betekent voor jou als klant dat je bij ons minder betaalt dan bij concurrenten. Een deel van de Gaggia onderhoudsproducten bij Eccellente heeft een vaste lage prijs sticker, dit houdt in dat het product bij Eccellente het goedkoopst is. Bekijk de spelregels voor een volledige uitleg van onze laagste prijsgarantie.

Om Gaggia onderhoudsproducten te kopen bij Eccellente is erg simpel! Je kan op meerdere manieren producten bestellen: via de webshop, telefoon, mail en chat. Met al deze manieren kun je de producten morgen al in huis hebben!

Ook kun je op verschillende manieren betalen, wij werken onder andere samen met iDeal, Betaal na ontvangst en PayPal. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben over bijvoorbeeld Gaggia producten, neem dan contact met ons op! Je kunt ons en chatbericht sturen of bellen op 058 581 2045.

 

Lees meer Lees minder