MIELE

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
6 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Miele is sinds 1899 een onafhankelijk familiebedrijf, hun motto is ‘immer besser’ daar staat het bedrijf ook erg om bekend. Zo is Miele in de Duitse ranglijst zelfs uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden. Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruikers, Miele klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan techniek. Dit zie je ook terug bij Miele koffiemachines, die zijn ontzettend duurzaam en van hoge kwaliteit. Dit gaat niet ten koste van het gebruiksgemak, je kunt namelijk binnen een aantal handelingen alle koffievariaties maken die je zelf wilt!

 

Miele onderhoud voor koffiemachines

Koffiemachines van Miele moeten goed onderhouden worden, kijk daarom bij de Miele ontkalkers, reinigingsmiddelen of melksysteemreiniger van Miele om al jouw onderhoudsproducten te verzamelen!

Onderhoud je espressomachine regelmatig om de machine in een TOP conditie te houden. Door het ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Miele espressomachine. Tevens is de ontkalker geschikt voor Miele stoomovens. 

Lees meer Lees minder