Claris White Waterfilter voor Jura

ECCELLENTE Claris White Waterfilter voor Jura

ECCELLENTE Claris White Waterfilter voor Jura

1 reviews

Voordelig huismerk waterfilter geschikt voor een Jura koffiemachine. Het waterfilter vermindert de kalkvorming in je JURA espressomachine. De CLARIS WHITE-filterpatroon past op alle machines van JURA waarbij de filterhouder in het waterreservoir ZWART is.

€12,50 €9,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
1 Eccellente Claris WHITE waterfilter geschikt voor Jura
Goed voor 1 tot 2 maanden

Omschrijving
Het Eccellente Claris WHITE Waterfilter voor Jura geeft een goede aromaontwikkeling voor een maximale koffiebeleving. Ook zorgt het voor een langere levensduur van uw waardevolle espressoapparaat doordat het filter een bescherming biedt tegen kalkafzetting. Gebruik van het filter zorgt voor reductie van waterverontreinigingen zoals chloor, lood of koper.

Het ECCELLENTE Claris WHITE Waterfilter is speciaal voor de Jura koffiemachine en espressomachine gemaakt.

Het CLARIS WHITE-filterpatroon past op alle machines van JURA waarbij de filterhouder in het waterreservoir ZWART is.

Instructie 

  1. Verwijder het waterreservoir, gooi het aanwezige water weg en controleer of het reservoir schoon is.
  2. Plaats het filter in het reservoir. Druk tot aan het eind en maak daarbij een licht draaiende beweging (zie afbeelding).
  3. Vul het waterreservoir met vers drinkwater en plaats deze terug in de machine.
  4. Spoel het apparaat door. Gooi dit water weg.

Eccellente Jura White Claris waterfilter aanbrengen

Opmerking 
Als uw waterhardheid hoger is dan ± 7˚ Duitse Hardheid is een waterfilter absoluut aan te raden, u voorkomt dan de kans op kalkschade en de koffie is beter van smaak.

Artikelnummer van originele Jura product: 60209

Geschikt voor de volgende JURA koffiemachines: Impressa C-serie (C5 C9 C90 Classic Generation), Impressa E-serie (E10, E25, E70, E85), Impressa F-serie (F5 F50 F7 F70 F90 F50 Classic Generation), Impressa J-serie (J5), Impressa XS-serie (XS9), Impressa S-serie (S7, S70, S9, S90, S95), Impressa Z-serie (Z5)

Naam:
Claris White Waterfilter voor Jura
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0271
Product code:
60209
EAN:
0737212978680
Conditie:
Nieuw
| Snyder

slecht produkt. Slechte lees Geen service. Bestelde Claris White filter Jura in veronderstelling dat deze hervulbaar zou zijn. Daar wordt in toelichting bij produkt niets over vermeld.<br>Ik neem vervolgens aan dat ik in de fout zit. koop ze en installeer het filter. Blijft vervolgens rubber vacuumring in het waterreservoir achter. Krijg een verzoek tot beoordeling. Ik reageer via de chat dat één Claris White Filter stuk is. Verzoek fotos op te sturen en factuurnr en bestelnummer. (kijken in account van mij is teveel moeite kennelijk). Krijg ik na half huur bezig te zijn geweest met foto's maken en sturen en factuur opzoeken, de pestigere, afwijzende mededeling: "kennelijk is er iets fout gegaan bij het installeren? Belachelijk. Zeg dan gelijk dat je garantie tot de voordeur hebt en niet meer kunt reclameren met resultaat ondanks dat ik herhaaldelijk bestelling heb gedaan bij deze online winkel. Ze krijgen nog geen één ster van me. Maar daartoe wordt ik gedwongen omdat ik anders deze review niet verzonden krijg.<br>Heb geen fiducie dat deze review geplaatst wordt hoor. Daar wordt natuurlijk met zo'n instelling ook flink op gemodereerd. De plaatselijke service van lokale winkels mis ik echt! '

1 sterren op basis van 1 beoordelingen
Claris White Waterfilter voor Jura

Claris White Waterfilter voor Jura

Recent bekeken