Melksysteem Reiniger

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

1 reviews

Met de Eccellente melksysteem reiniger kun je alle onderdelen die in contact komen met melk effectief reinigen. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en andere apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem. Voorkom bacterie vorming.

€9,95 €7,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
1 flacon Eccellente Melkreiniger, 250ml
Hiermee kun je het melksysteem 10 keer reinigen.

Omschrijving
Eccellente melksysteem reiniger is een krachtige melkreiniger voor het reinigen van alle onderdelen die met melk in contact komen. De reiniger breekt eiwitten af en verwijdert vetten en achtergebleven melkresten welke schadelijke zijn voor de machine. Geschikt voor alle koffiemachines en melkopschuimers.

Geschikt voor: Philips, Saeco, WMF, Delonghi, Siemens, Bosch, Severin, Krups, Jura, Sage, Melitta, Nivona en AEG

Instructie 
Draai de dop een halve slag open en knijp in de fles totdat de doseerruimte gevuld is met de gewenste hoeveelheid melkreiniger. Gebruik ongeveer 20-30 ml melkreiniger en vul dit aan met circa 300 ml water. Laat onderdelen die in contact met melk komen hierin enkele uren weken of spoel ze door volgens de instructie van de machine. Onderdelen na reiniging met schoon water afspoelen.

Advies: Spoel de melkleiding na elk gebruik door met schoon water en reinig het melksysteem elke twee weken met Eccellente melkreiniger.

Opmerking
Eccellente Melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Eccellente Snelontkalker aan.

Naam:
Melksysteem Reiniger
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0397
Product code:
E-0397
EAN:
0737212978970
| Herman Woltering

Zichtbaar schoonmaak resultaat.. Wij zijn tevreden over deze melkreiniger. Het resultaat van het gebruik is zichtbaar door de vrijkomende achtergebleven melkresten. <br>

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Melksysteem Reiniger

Melksysteem Reiniger

Recent bekeken