ECCELLENTE Melksysteem Reiniger Voordeelset

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger Voordeelset

Houd het melksysteem van je koffiemachine schoon en fris met Eccellente Melksysteem Reiniger. Nu verkrijgbaar in een voordelige 3pack! Verwijder bacteriën en melkvetten en blijf genieten van de lekkerste cappuccino, latte macchiato en een flat white.
Lees meer
29,85 24,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

3 flacons van 250ml Eccellente Melksysteem Reiniger, totaal 750ml.

Met de Voordeelset Eccellente Koffiemachine Melksysteem Reiniger kan je jouw koffiemachine 30 tot 75 keer reinigen, afhankelijk van het merk en type.

 

Omschrijving

De Eccellente Melksysteem Reiniger reinigt effectief alle onderdelen die in contact komen met melk. Achtergebleven melkresten, melkvetten en eiwitten worden gemakkelijk en effectief verwijderd. Hierdoor behoud je een schone en hygiënische machine en dat is wel zo prettig wanneer je regelmatig gebruik maakt van koffiespecialiteiten met melk. Door het regelmatig reinigen voorkom je verstoppingen. Ook blijf je cappuccino, latte macchiato of flat white heerlijk smaken. 

Zie tabblad 'handleiding' voor de gebruiksaanwijzingen voor het reinigen van het melksysteem van de koffiemachine, stoompijpje van de koffiemachine of melkopschuimer.

Dit product is geschikt voor alle koffiemachines met een melksysteem, melkreservoir, stoompijpje en melkopschuimers. Zoals de volgende merken: Phillips, Saeco, WMF, DeLonghi, Siemens, Bosch, Severin, Krups, Jura, Sage, Melitta, Miele, Nivona en AEG.

 

3 Onmisbare Eccellente Tips

TIP 1: met welke melk maak je de beste cappuccino? Lees ons blog en je weet er alles van zodat je extra geniet van deze heerlijke koffiespecialiteit.

TIP 2: heeft jouw melksysteem een melkslang? Reinig deze regelmatig met Eccellente Reinigingsborstels voor Melkslang en Buisjes en vervang de melkslang ten minste ieder half jaar met de Eccellente Melkslang.

TIP 3: met de melksysteemreiniger verwijder je alle achtergebleven eiwitten, melkvetten en bacteriën. Maak ook de zetgroep van je koffiemachine grondig schoon en verwijder achtergebleven koffievetten en koffie olie met Eccellente Reinigingstabletten.

Naam Melksysteem Reiniger Voordeelset
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0697
SKU E-0697
EAN 8720682981368
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0397 - E-0397-3
Conditie Nieuw

Instructies

Overzicht reinigen van het melksysteem van de koffiemachine, stoompijpje van de koffiemachine en melkopschuimers. Door deze eenvoudige stappen te volgen geniet je steeds weer van de lekkerste koffiespecialiteiten met melk.

 

Reinigen van het JURA melksysteem

Dagelijkse instructies
Na elk gebruik: spoel je melksysteem door met Eccellente Melksysteemreiniger.
Stap 1: vul het voorste vakje van het melksysteem bakje van je Jura machine met warm water en voeg 10 ml Eccellente Melksysteemreiniger toe.
Stap 2: sluit de melkslang aan op het bakje en start het programma "melksysteem reinigen".
Stap 3: halverwege het programma, leeg het bakje, spoel het om met schoon water en vul het voorste vakje opnieuw met schoon water. Vervolg het reinigingsproces tot het klaar is.

Wekelijkse instructies
Eenmaal per week: haal je Jura melksysteem volledig uit elkaar en leg de onderdelen, inclusief de melkslang, in een bakje met een oplossing van 250 ml water en 25 ml Eccellente Melksysteemreiniger.

Periodieke instructies (elke 3 tot 6 maanden)
Vervang de onderdelen van je Jura melksysteem. Deze onderdelen zijn beschikbaar als het Jura HP1, HP2 en HP3 melksysteem accessoire set.

 

Reinigen van het DELONGHI melkreservoir / melkcircuit

Stap 1: giet een oplossing van 90 ml water en 10 ml Eccellente Melksysteem Reiniger in het melkreservoir.
Stap 2: plaats het melkreservoir op het apparaat, zet een reservoir onder de tuit van de afgiftegroep en zet de schuimregelaar op het deksel van het melkreservoir op “Cappuccino”. Afhankelijk van het model vervolgens de volgende handelingen uitvoeren:
- druk snel tweemaal op de toets "Cappuccino" (digitale modellen met toetsenbord) OF
- druk op de toets “MILK” (modellen met touchscreen)
Stap 3: wacht tot het melkreservoir helemaal leeg is.
Stap 4: verwijder eventueel de resterende oplossing uit het melkreservoir vul het met kraanwater en herhaal 3 tot 4 keer deze cyclus vanaf het punt dat je op de toets Cappuccino of Milk drukt.

 

Reinigen van het DELONGHI stoompijpje

Dagelijkse instructies
Na elk gebruik: neem het stoompijpje af met een vochtige keukendoek. Spoel het stoompijpje vervolgens enkele seconden door met heet water. Hiervoor zet je de stoomknop kort om naar 'I' en daarna terug naar 'O'.

Periodieke instructies
Eenmaal per maand: knijp in de fles van de Eccellente Melksysteem Reiniger tot zich 10-15 ml in de doseerdop bevindt. Giet dit in een maatbeker en vul dit aan met 100 tot 150 ml water. Haal het stoompijpje en het zwarte spuitmondje van de machine, leg deze in de reinigingsoplossing en laat dit circa 15 minuten inweken. Spoel het stoompijpje en het spuitmondje vervolgens grondig af onder de stromende kraan. Vervolgens plaats je het stoompijpje en het spuitmondje terug op de machine en deze is weer klaar voor gebruik.

 

Reinigen van het NESPRESSO melksysteem

Dagelijkse instructies
Na elk gebruik: spoel de melkleiding na elk gebruik door met schoon water.

Periodieke instructies
Tweewekelijks: reinig het melksysteem met Eccellente Melkreiniger volgens de volgende gebruiksaanwijzing.
Stap 1: draai de dop een halve slag open en knijp in de fles tot de doseerruimte gevuld is met de gewenste hoeveelheid melkreiniger. Gebruik ongeveer 20-30 ml melkreiniger en voeg circa 300 ml water toe.
Stap 2: laat de onderdelen die in contact komen met melk circa 15-30 minuten weken in deze oplossing, of spoel ze door met de reinigingsoplossing volgens de instructies van de machine.
Stap 3: spoel de onderdelen na de reiniging grondig na met schoon water.

 

Gebruiksaanwijzing voor het reinigen van het melksysteem van PHILIPS en andere merken koffiemachines

Stap 1: knijp in de fles om 15-30 ml reinigingsvloeistof in de doseerdop te krijgen. Giet dit in een maatbeker en voeg 500 ml water toe om het te verdunnen.
Stap 2: plaats de slang van de koffiemachine, die normaal het melk opzuigt, in de oplossing.
Stap 3: laat de volledige oplossing door de machine lopen. Herhaal dit proces vervolgens met 500 ml schoon water om de machine grondig na te spoelen.

 

Reinigen van overige melkopschuimers 

Stap 1: knijp in de fles om 15-30 ml reinigingsvloeistof in de doseerdop te krijgen. Giet dit in een maatbeker en voeg 500 ml water toe om het reinigingsmiddel te verdunnen.
Stap 2: leg de onderdelen van de melkopschuimer die in contact komen met melk in de reinigingsoplossing en laat de oplossing 15-30 minuten inwerken.
Stap 2: haal de onderdelen uit de melkopschuimer en spoel grondig na met schoon water.

Bundle producten

Koffiebonen Deal
32,11 32,90 Toevoegen