Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

ECCELLENTE Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

4 reviews

De Eccellente Ontkalkingstabletten zijn te gebruiken voor volautomatische espressomachine, half automatische espressomachine, filterkoffie machine en waterkokers. Houdt je machine in topconditie met de Eccellente ontkalkingstabletten. Voorkom kalkschade.

€9,95 €5,75
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud 
6 Eccellente-ontkalkingstabletten geschikt voor Siemens Bosch van 18 gram
Goed voor 3 tot 6 keer ontkalken.

Omschrijving
Het onderhoud van jouw espressomachine is van groot belang voor de kwaliteit van je kopje koffie en de levensduur van jouw koffieapparaat. Het is dus noodzakelijk om je koffiemachine met enige regelmaat te ontkalken. Dit doe je voordelig en vertrouwd met onze Eccellente-ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch. De meeste espressomachines geven zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Geeft je apparaat dit niet vanzelf aan, ontkalk dan 1 keer per maand (bij normaal gebruik).

De ontkalkingstabletten van Eccellente verwijderen de kalkafzetting op een veilige en betrouwbare wijze.

Instructie
Gebruik bij apparaten met ontkalkingsprogramma
Leeg het waterreservoir en werp hier twee Eccellente-ontkalkingstabletten in met 0,5 liter lauw water. Vul het reservoir eventueel bij met lauw water tot aan de markering. Start hierna het ontkalkingsprogramma van je koffiemachine. Binnen 20 tot 30 minuten zal deze de Eccellente-ontkalkingsoplossing door de machine laten lopen. Zorg dat je na het ontkalken het waterreservoir goed schoonmaakt en de machine laat doorspoelen met schoon water. Let op: zorg dat je tijdens het ontkalken nauwkeurig de instructies in de gebruiksaanwijzing van je apparaat volgt .

Gebruik bij apparaten zonder ontkalkingsprogramma
Voor normale kalkaanslag kan je één Eccellente-ontkalkingstablet gebruiken. Bij sterke kalkaanslag raden we aan om twee Eccellente-ontkalkingstabletten te gebruiken. Los de tabletten op in 0,5 liter lauw water. Giet deze oplossing in het waterreservoir van de koffiemachine of waterkoker. Zet vervolgens het apparaat op en laat de oplossing verwarmen en/of doorlopen. Spoel hierna het apparaat grondig met proper water.

Opmerking
De Eccellente-ontkalkingstabletten hebben geen reinigend effect. Schaf daarvoor de Eccellente Reinigingstabletten aan. 

Naam:
Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks
Merk:
ECCELLENTE
SKU:
E-0431
Product code:
E-0431
EAN:
9507343733356
| Ron

Top

| Elmer

Het werkte….

| Nadia

Gewoon goed en goedkoop

| Nadia

Gewoon goed en goedkoop

5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

Ontkalkingstabletten voor Siemens Bosch - 6 stuks

Recent bekeken