BOSCH

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
18 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Wij verkopen allerlei verschillende Bosch onderhoudsproducten. Heb je last van kalkaanslag of zegt je Bosch koffiemachine dat je moet ontkalken? Neem dan eens een kijkje bij onze verschillende Bosch ontkalkingsproducten! Ontkalkers halen het kalk uit je espressomachine, niet de vetten, bacteriën en koffieaanslag. Kijk daarvoor eens bij de Bosch reinigingsproducten. Ook al maak je gebruik van een waterontharder heb je alsnog een Bosch waterfilter nodig. Drink je veel koffie? Of houdt je van voordelig inkopen? Kijk dan vooral eens bij de voordeelpakketten van Bosch!

Door het goed onderhouden van je koffiemachine van Bosch zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat.

Hoe kun je je Bosch espresso- of koffiemachine het beste onderhouden?

Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je koffiegerechten drinkt, maar de vuistregel is om je Bosch koffiemachine om de maand te reinigen en ontkalken. Veel Bosch espressomachines hebben een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Doe dit regelmatig want hoe langer je wacht des te dikker wordt de kalklaag en hoe lastiger het wordt dit te verwijderen. Iets wat ook erg belangrijk is en vaak wordt vergeten is om iedere week de zetgroep uit je Bosch koffiemachine te halen en te spoelen met lauw water.

Slimme technologie van Bosch

De keukenapparatuur van Bosch is gemaakt voor liefhebbers van een maximale koffiebeleving. De espressomachines bieden een uitgebreid aanbod van functionaliteiten om het maximale aroma en gemak te garanderen. Om er zeker van te zijn dat jij volop van iedere kop koffie geniet, heeft Bosch hun filterkoffiezetters voorzien van intelligente technologie en vele innovatieve functies. Onder andere Bosch DualHeating, het tweedelige verwarmingssysteem dat niet alleen zorgt voor perfect gebrouwen koffie maar het daarna ook op de ideale temperatuur houdt.

Hoeveel kalk bevat mijn leidingwater?

In Amsterdam/Rotterdam is de waterhardheid bijvoorbeeld 8,4 dH en in Utrecht 10,4 dH. Groningen scoort ook een 10,4 op de schaal van waterhardheid, terwijl het water in Eindhoven veel minder hard is: slechts 6,7 dH. dH staat voor deutsche Härte en hierbij staat 1 dH gelijk aan 17,8 milligram kalk per liter leidingwater. Woon je in een regio waar de waterhardheid 8 dH is, dan heb je ongeveer 142,4 miligram kalk per liter leidingwater (8 x 17,8). In regio's met een hoge waterhardheid is het verstandig om vaker je koffiemachine te ontkalken dan in een regio met een lagere waterhardheid. Het aanvullend gebruik van een waterfilter helpt om kalkaanslag te voorkomen.

Lees meer Lees minder