JURA Claris PRO Smart MAXI Waterfilterpatroon

JURA Claris PRO Smart MAXI Waterfilterpatroon

Jura Claris Pro Smart MAXI waterfilterpatroon voor zuiverder water. IWS technology Geschikt voor Jura GIGA X8, GIGA X3, X10, X8, X6 Zuivert kalk, zware metalen, geur- en smaak bedervende stoffen uit het water.

Lees meer
84,95 71,75
Per stuk excl. verzendkosten (Gratis verzending vanaf 40,-)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente

Product Informatie

Inhoud
1 Jura Claris Pro Smart maxi Waterfilter.
Goed voor de zuivering van 750 liter water.

Omschrijving
Met het IWS-systeem herkent een Jura Professionele espressomachine automatisch of een Jura waterfilterpatroon wel of niet wordt gebruikt. De espressomachine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de Jura Professionele espressomachine aan of een waterfilterpatroon verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filterpatroon schakelt de machine automatisch uit of gaat in de niet-filter stand.

Het Jura Claris Pro Smart Waterfilter is ontwikkeld voor Jura Professional-volautomaten met I.W.S. functie.

Dit waterfilterpatroon is speciaal ontwikkeld voor Jura Professionele espressomachines. Dit waterfilterpatroon is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereik je drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van jouw waardevolle espressomachine. De Jura Claris Pro Smart is hard tegen kalk maar zacht voor je espressomachine. Je hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als je dit filterpatroon gebruikt.

Het Jura Claris Pro Smart Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende Jura Professionele espressomachines: Jura GIGA X8, GIGA X3, X10, X8, X6

Instructie 
Het gebruik van het Jura Claris Pro Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt je in hoofdstuk 2 van je Jura Professionele espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Claris Pro Smart MAXI werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 750 liter. Hierdoor bespaar je tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden.

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk al vrij snel wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van Claris Pro Smart MAXI worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van Jura.

Naam Claris PRO Smart MAXI Waterfilterpatroon
Merk JURA
Artikelcode 24146
SKU E-0558
EAN 7610917241460
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0557 E0557 24146 201812
Conditie Nieuw
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Had ik verkeerd besteld

Door André op 02-06-2022

Bundle producten

2in1 Reinigingscombi

Claris PRO Smart MAXI Waterfilterpatroon
Claris PRO Smart MAXI Waterfilterpatroon
Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks
Reinigingstabletten 2in1 - 25 stuks
89,71 91,70 Toevoegen