JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram Navulling

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram Navulling

Houd je JURA melksysteem schoon met de JURA melkreiniger. Dit navulflesje is geschikt om het dispenserflesje bij te vullen.

Lees meer
27,50 24,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

ECCELLENTE

Je bespaart 63% Melksysteem Reiniger voor Jura
Bekijken

Product Informatie

Inhoud
Eén flesje JURA melksysteemreiniger. 180 gram aan melksysteemreiniger minitabletten.
Geschikt om het dispenserflesje mee bij te vullen.

Omschrijving

Gebruik dit navulflesje om je dispenserflesje bij te vullen met de melksysteemreiniger minitabletten. Eenvoudig in gebruik en altijd juist gedoseerd!

Om je JURA koffiemachine goed te onderhouden is het ook van belang om regelmatig het melksysteem te reinigen. Om dit te doen zijn de melksysteemreinigingstabletten van JURA extreem handig. Het zijn minitabletten die in combinatie met het automatische reinigingsprogramma van je machine werkt. Het verwijdert melkvetten en eiwitten op uiterst effectieve manier. Omdat je melksysteem schoon blijft door deze minitabletten kun je blijven genieten van luchtig en fluweelzacht melkschuim met fijne poriën.

Fosfaatvrij
De JURA melksysteemreiniger maakt gebruik van duurzame grondstoffen. JURA kiest ervoor om ook voor de melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De formule beschikt over een TÜV-certificaat. Dit garandeert hygiëne voor je melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

Instructie
Ons advies is om je melksysteem elke week te reinigen of wanneer de machine dit aangeeft. Worden er vaak specialiteiten bereidt met melk, dan raden wij aan om 2 à 3 keer per week je melksysteem te reinigen.

Volg de handleiding van je JURA machine om je koffiesysteem te reinigen. Gebruik ongeveer 3 gram minitabletten voor een goede reinigingsbeurt.

Geschikt voor: Alle JURA machines die beschikken over een melksysteem.

Opmerking

De melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Schaf hiervoor 1 van de ontkalkingsproducten aan geschikt voor JURA.

Naam Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram Navulling
Merk JURA
Artikelcode 24212
SKU E-0591
EAN 7610917242122
Conditie Nieuw
Dit product heeft nog geen reviews

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram Navulling
Melksysteemreiniger - Minitabletten 180 gram Navulling
€24,50
37,96 39,45 Toevoegen