Miele wasmachine - Ontkalking en reiniging

Filters

Filteren merk
Filter by Type

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
MIELE Ontkalker wasmachine en vaatwasser
17,50 13,90

Natuurlijk heeft u het liefst dat uw wasgoed uit uw wasmachine altijd perfect schoon wordt. Helaas kan het voorkomen dat er op een gegeven moment nare luchtjes ontstaan na een wasbeurt of dat uw wasgoed minder schoon wordt. Om uw wasmachine zo goed mogelijk te laten functioneren, raden wij u aan om uw apparaat regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Dit zal uw wasmachine gedurende de volledige levensduur een beter resultaat geven.

Hoe ontstaat er kalk in uw wasmachine?

Kalk ontstaat wanneer er leidingwater door uw apparaten loopt. In het water uit uw leidingen zit kalk. Dit water wordt ook wel “hard water” genoemd. Hoe harder het water hoe meer kalk er ontstaat in uw wasmachine. Verkalking kan het functioneren van het verwarmingselement belemmeren. Kalkaanslag laat uw machine ook meer energie verbruiken. Zo verbruikt uw wasmachine al 10% meer energie bij een kalklaag van 1mm.

Gelukkig kunt u kalkaanslag verwijderen met het ontkalkingsmiddel van Miele (https://www.onderhoudsartikelen.nl). Deze ontkalker verwijdert schadelijke kalkaanslag op professionele wijze.

Onze experts raden aan om uw wasmachine minimaal 1-3 keer per jaar te ontkalken. Dit is afhankelijk van hoe vaak u de wasmachine gebruikt.

Vandaag besteld - Morgen in huis!

Bij Onderhoudsartikelel.nl houden wij ervan om zo snel mogelijk te handelen. Als u op een werkdag bij ons besteld, heeft u het de volgende dag nog in huis!

Lees meerLees minder