SIEMENS - BOSCH Reinigingstabletten - 20 stuks

SIEMENS - BOSCH Reinigingstabletten - 20 stuks

20 reinigingstabletten van Siemens, Bosch, Gaggenau & Neff om achtergebleven koffieresidu, koffieresten, koffie aanslag, koffievet en koffie-olie te verwijderen. Voorkom verstoppingen, reinig je koffiemachine regelmatig. Ook geschikt voor thermoskannen.
Lees meer
18,90 16,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 59% Reinigingstabletten - 10 stuks
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

20 reinigingstabletten van Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff
Voor 20 reinigingsbeurten van je koffieautomaat.

 

Koopadvies

Met reinigingstabletten verwijder je alle achtergebleven koffieresidu, koffievet en koffieaanslag. Wij adviseren om ook regelmatig de koffieuitloop te reinigen. Gebruik hiervoor een Eccellente Reinigingsborstel.  Je reinigt hiermee simpel en effectief. Verder beschikt deze borstel over een rubberen uiteinde om beschadigingen te voorkomen.

 

Omschrijving

Originele Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff reinigingstabletten verwijderen koffieresten uit je koffiemachine. Of je nu een inbouw koffiemachine of een losstaande koffiemachine hebt, in beide gevallen is het belangrijk om regelmatig te reinigen. Door koffieresten en koffie-olie te verwijderen zorg je voor een schone machine. Zo voorkom je eventuele verstoppingen. De lekkerste kop koffie wordt bereid in een koffiemachine waarbij de zetgroep schoon is. Wanneer je dit niet regelmatig reinigt zullen koffieresten zich ophopen en dit lijdt tot ongewenste situaties in je koffiemachine. De koffie-afgifte smaakt aanzienlijk beter wanneer koffieresten verwijderd zijn uit je machine. Onze experts raden aan om tweewekelijks het koffiesysteem te ontvetten met reinigingstabletten.

Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff reinigingstabletten zijn eveneens geschikt voor het verwijderen van koffie-aanslag uit thermoskannen en thermosflessen.

Naam Reinigingstabletten - 20 stuks
Merk SIEMENS - BOSCH
Artikelcode 00311979
SKU E-0666
EAN 4242005131020
Voorgaande productnummers 00311295 - 00311943 - 00311561 - 311979 - 311295 - 311943 - 311561
Conditie Nieuw

Instructies

Toepassing bij een volautomatische Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau espressomachine met schoonmaakprogramma.

Hiervoor graag met de gebruiksaanwijzing van koffiemachine rekening houden.

Toepassing bij volautomaat met koffiepoedervakje
Werp een reinigingstablet in het poedervakje voor de tweede koffiesoort en plaats een kopje onder de koffie-uitloop. De producttoets voor poederkoffie indrukken en het koffiezetproces opstarten. Als er ongeveer een half kopje water doorheen gelopen is, zet je het apparaat tijdens ca. 5 minuten met de hoofdschakelaar uit, zodat het oplosmiddel kan inwerken. Daarna het apparaat weer aanzetten om de cyclus te beëindigen. Herhaal het proces tenminste 3 keer. Daarna neem je de koffiezetdelen af en spoelt u deze met schoon water goed door. Voordat je het apparaat weer kunt gebruiken, zet je twee kopjes koffie met de producttoets voor poederkoffie zonder bijvulling van koffiepoeder en giet je het weg. Voor het schoonmaken van de druipbak leg je er een tablet in en vul je de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in je apparaat.

Toepassing bij apparaten zonder koffiepoedervakje
Leg een reinigingstablet in een kopje en vul deze met warm water. Neem de koffiezetdelen af en maak de filters alsmede het uitloopkanaal met de voorbereidde reinigingsoplossing tenminste vijf minuten inwerken en herhaal dit proces tenminste drie keer. Daarna spoel je de koffiezetdelen met schoon water goed af en zet je ze weer terug. Voor het schoonmaken van de druipbak leg je er een Bosch reinigingstablet in en vul je de druipbak met 2/3 warm water. Laat het zuiveringsmiddel ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de druipbak goed af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in jouw apparaat.

Toepassing bij apparaten met filterhouder
Voordat je met net schoonmaken begint apparaat uitzetten en laten afkoelen. De filter van het bovenstuk van de koffiezetdelen afschroeven en samen met de filters van jouw filterhouder in een schaal leggen. Een reinigingstablet erin leggen en met warm water opvullen. Laat de oplossing ongeveer 30 minuten inwerken en spoel de filters met schoon water af. Er bevindt zich nu geen koffieaanslag meer in de filters. Schroef de filter die u van de koffiezetdelen hebt afgehaald weer in. Voordat je het apparaat weer in gebruik neemt, een kopje koffie toebereiden en weggieten.

Toepassing bij thermoskannen en koffiepotten
Een reinigingstablet in de thermoskan of koffiepot leggen, 2/3 met warm water opvullen en ca. 30 minuten laten inwerken. Daarna zorgvuldig schoonspoelen.

Bundle producten

Koffiebonen Deal
24,11 24,90 Toevoegen