SIEMENS - BOSCH Ontkalkingstabletten voor koffiemachines - 12x 18 gram

SIEMENS - BOSCH Ontkalkingstabletten voor koffiemachines - 12x 18 gram

Siemens Bosch ontkalkingstabletten verwijderen gemakkelijk en effectief kalk uit je koffiemachine, inbouw koffiemachine en espressomachine. Ook te gebruiken in waterkokers.
Lees meer
20,85 16,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

12 Siemens / Bosch Ontkalkingstabletten, van 18 gram per stuk
Goed voor 6 tot 12 keer ontkalken.

Deze ontkalkingstabletten zijn eveneens te gebruiken in Gaggenau en Neff inbouwkoffiemachines en espressomachines.

 

Koopadvies

Ontkalkingstabletten verwijderen kalk. Bij het bereiden van koffie laten koffiebonen koffievet acher. Ontkalkingstabletten hebben geen reinigend effect om dit te verwijderen. Verwijder achtergebleven koffievet met Eccellente Reinigingstabletten voor Siemens Bosch.

 

Omschrijving

Bij het bereiden van een heerlijke kop koffie, cappuccino of espresso wordt er water verwarmd in je koffiemachine. Door het verhitten van dit water ontstaat er kalkvorming in de leidingen en aan het verwarmingselement van je koffiemachine. Zelfs met het gebruik van waterfilters verkalkt je koffiemachine op den duur. 

In gebieden van 'hard water', waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer in je kopje thee of koffie terecht komen.

Siemens en Bosch espresso-automaten geven via het display aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken. De Siemens Bosch ontkalkingstabletten verwijderen de kalkafzetting op een veilige en betrouwbare wijze. Een ontkalkingsbeurt per maand is gebruikelijk om de kalk te verwijderen. Wanneer je trouw iedere maand ontkalkt is het gebruik van één ontkalkingstablet per ontkalkingsbeurt voldoende. Wanneer je minder vaak ontkalkt raden wij aan om twee ontkalkingstabletten te gebruiken, zodat je er zeker van bent dat alle kalk word verwijderd. Je ontvangt deze set als losse producten.

Naam Ontkalkingstabletten voor koffiemachines - 12x 18 gram
Merk SIEMENS - BOSCH
Artikelcode 00311893
SKU E-0665
EAN 4242001261936
Voorgaande productnummers 00311294 - 00311557 - 311893 - 311294 - 311557
Conditie Nieuw

Instructies

Giet het waterreservoir leeg en werp hier vervolgens twee Siemens / Bosch Ontkalkingstabletten in met 0,5 liter lauw water. Eventueel bijvullen met lauw water tot aan de markering. Vervolgens kun je het ontkalkingsprogramma van je Siemens / Bosch espressomachine starten. Deze zal in ongeveer 20 tot 30 minuten de ontkalkingsoplossing door de machine laten lopen. Maak na afloop het waterreservoir goed schoon en laat de machine doorspoelen met schoon water.
Let op: volg nauwkeurig de instructies in de gebruiksaanwijzing van het apparaat, let hierbij op de aanbevolen hoeveelheden.

Bundle producten

Koffiebonen Deal
Ontkalkingstabletten voor koffiemachines - 12x 18 gram
Ontkalkingstabletten voor koffiemachines - 12x 18 gram
24,11 24,90 Toevoegen