Wasmachine - Onderhoudsmiddelen voor uw Siemens wasmachine

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type

Wat onze klanten zeggen

2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
SIEMENS - BOSCH Krachtige Reiniger voor Wasmachine
9,95 9,00
SIEMENS Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser
9,95 9,00

Uw wasmachine is ontworpen om vieze kleding schoon te maken. Toch wordt uw wasmachine ook vies! Een wasmachine die vies is, kunt u snel herkennen aan een vieze geur die uw net gedraaide was geeft. Dit hoort uw wasmachine natuurlijk niet te doen. Toch komt het probleem bij veel mensen voor en de oplossing hiervoor is simpel. Regelmatig uw wasmachine reinigen en ontkalken om uw apparaat in topconditie te houden.

Waarom presteert mijn wasmachine minder goed?

Er zijn over het algemeen drie verschillende factoren waarom uw wasmachine is gaan stinken en minder goed is gaan presteren . Deze factoren zijn kalkaanslag en vetluis. Kalkaanslag ontstaat door uw leidingwater. Kalkaanslag in uw wasmachine zal ervoor zorgen dat uw wasmachine meer energie gaat verbruiken, daarnaast is kalkaanslag ook erg schadelijk voor uw wasmachine. Vetluis is de vettige substantie die achterblijft na het wassen. De vervuiling ontstaat doordat huidvet en schilfers samenkomen.

Gelukkig kunt u met de producten van Siemens op een professionele wijze de bovenstaande problemen gemakkelijk verhelpen. De krachtige reiniger van Siemens voorkomt nare geurtjes en verwijdert vetaanslag. De snelontkalker van Siemens verwijdert de schadelijke kalkaanslag uit uw wasmachine. Beide producten van Siemens zijn speciaal ontwikkeld voor de wasmachine en zeer gemakkelijk in gebruik. Gebruik deze producten regelmatig om uw wasmachine in topconditie te houden.

Shop veilig en vertrouwd bij Onderhoudsartikelen.nl

Wist u dat Onderhoudsartikelen gemiddeld met een 4,8 (uit de 5) wordt beoordeeld? Bestel bij ons en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen! Heeft u een vraag? Dat is geen probleem. Onze experts helpen u graag en komen altijd met een passend antwoord.

Lees meerLees minder