JURA Waterfilter CLARIS Blue+ Voordeelverpakking

JURA Waterfilter CLARIS Blue+ Voordeelverpakking

Geschikt voor
A1, A7, A9, ENA 7, ENA 9, ENA micro 1, ENA micro 5, ENA micro 8, ENA micro 9, ENA micro 90, ENA micro easy, F9, F900, GIGA 5, IMPRESSA A5, IMPRESSA A9, IMPRESSA C55, IMPRESSA F50, IMPRESSA F55, IMPRESSA F7, IMPRESSA F8, IMPRESSA F85, IMPRES
Lees meer
49,95 44,25
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Bekijken
Product Informatie

Geschikt voor
A1, A7, A9, ENA 7, ENA 9, ENA micro 1, ENA micro 5, ENA micro 8, ENA micro 9, ENA micro 90, ENA micro easy, F9, F900, GIGA 5, IMPRESSA A5, IMPRESSA A9, IMPRESSA C55, IMPRESSA F50, IMPRESSA F55, IMPRESSA F7, IMPRESSA F8, IMPRESSA F85, IMPRESSA F95, IMPRESSA J80, IMPRESSA J85, IMPRESSA J9, J10, J500, J6, J90, J95

Het intelligente waterfilter met de plus
Koffie bestaat voor 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit is dienovereenkomstig elementair voor een perfect koffieresultaat. Met CLARIS Blue+ blijft JURA de waterfiltratie revolutionair veranderen. De technologie van het waterfilter zorgt voor een plus in hygiëne in de koffiemachine - al in het waterreservoir. Met CLARIS Blue+ verhoogt u de bescherming, productveiligheid en levensduur van uw volautomatische koffiemachine. Voor elke dag perfect koffiegenot.

Aan het onderste uiteinde heeft de CLARIS-filterpatroon ook een depot met natuurlijke actieve ingrediënten die het water in de tank stabiliseren en zo kalkafzetting in het gebied van de tankbodem verminderen. Dit werkt zonder enige extra energie of invloed, alleen door de natuurlijke beweging van het water in de tank, waardoor het altijd gemakkelijk door het depot stroomt. Net als voorheen filtert het bovenste deel van de CLARIS-filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het upflow-principe precies de hoeveelheid water die nodig is voor een perfect kopje koffie.

Het pluspunt in hygiëne en netheid
CLARIS Blue+ vult het beproefde professionele upflow-principe aan, dat elke keer dat koffie wordt gezet precies de benodigde hoeveelheid water filtert, met een depot met natuurlijke actieve ingrediënten. De plus: Door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd gemakkelijk door dit depot en wordt gestabiliseerd door het contact. Dit leidt tot minder kalkafzetting en zorgt voor maximale reinheid in de watertank.

Geschikt voor elk kraanwater
Dankzij de innovatieve formule zijn de filterpatronen geschikt voor al het leidingwater wereldwijd. De uiterst effectieve korrels filteren kalk altijd tot de optimale hoeveelheid (zelfs bij lage waterhardheid) en verminderen schadelijke en smaakverstorende stoffen zoals chloor efficiënter dan ooit tevoren. Mineralen en fluoriden, die fungeren als belangrijke smaakdragers, blijven behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering tijdens de koffiebereiding zorgen voor de beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Trakteer uzelf en uw JURA koffiemachine op de CLARIS Blue+ en overtuig uzelf van de vele voordelen. Wij bieden u de set van 3 aan voor een aantrekkelijke speciale prijs. Ervaar unieke hygiëne en perfect koffiegenot in een nieuwe dimensie.

Naam Waterfilter CLARIS Blue+ Voordeelverpakking
Merk JURA
Artikelcode 24231
SKU E-0601
EAN 7610917242313
5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Dit product gebruik ik al enkele jaren en het bevalt uitstekend. Goede kwaliteit.

Door amwm op 11-02-2023

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Waterfilter CLARIS Blue+ Voordeelverpakking
Waterfilter CLARIS Blue+ Voordeelverpakking
57,71 59,20 Toevoegen