JURA Waterfilter CLARIS Pro Blue+

JURA Waterfilter CLARIS Pro Blue+

Geschikt voor
GIGA X3G1, GIGA X7, GIGA X8G1, IMPRESSA XJ5, IMPRESSA XJ9
Lees meer
39,95 34,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente
Product Informatie

Filterpatroon CLARIS Pro Blue+
Het intelligente waterfilter met de plus
Koffie bestaat voor 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit is dienovereenkomstig elementair voor een perfect koffieresultaat. Met CLARIS Pro Blue+ blijft JURA de waterfiltratie revolutionair veranderen. De technologie van het waterfilter zorgt voor een plus in hygiëne in de koffiemachine - al in het waterreservoir. Met CLARIS Pro Blue+ verhoogt u de bescherming, productveiligheid en levensduur van uw volautomatische koffiemachine. Voor elke dag perfect koffiegenot.

Aan het onderste uiteinde heeft de CLARIS-filterpatroon ook een depot met natuurlijke actieve ingrediënten die het water in de tank stabiliseren en zo kalkafzetting in het gebied van de tankbodem verminderen. Dit werkt zonder enige extra energie of invloed, alleen door de natuurlijke beweging van het water in de tank, waardoor het altijd gemakkelijk door het depot stroomt. Net als voorheen filtert het bovenste deel van de CLARIS-filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het upflow-principe precies de hoeveelheid water die nodig is voor een perfect kopje koffie.

Het pluspunt in hygiëne en netheid
CLARIS Pro Blue+ vult het beproefde professionele upflow-principe, dat voor elke koffiebereiding precies de benodigde hoeveelheid water filtert, aan met een depot met natuurlijke actieve ingrediënten. De plus: Door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd gemakkelijk door dit depot en wordt gestabiliseerd door het contact. Dit leidt tot minder kalkafzetting en zorgt voor maximale reinheid in de watertank.

Geschikt voor elk kraanwater
Dankzij de innovatieve formule zijn de filterpatronen geschikt voor al het leidingwater wereldwijd. De uiterst effectieve korrels filteren kalk altijd tot de optimale hoeveelheid (zelfs bij lage waterhardheid) en verminderen schadelijke en smaakverstorende stoffen zoals chloor efficiënter dan ooit tevoren. Mineralen en fluoriden, die fungeren als belangrijke smaakdragers, blijven behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering tijdens de koffiebereiding zorgen voor de beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Naam Waterfilter CLARIS Pro Blue+
Merk JURA
Artikelcode 25058
SKU E-0605
EAN 7610917250585

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
48,41 49,90 Toevoegen