JURA Waterfilter CLARIS Smart+ Voordeelverpakking

JURA Waterfilter CLARIS Smart+ Voordeelverpakking

Geschikt voor
D4, D6, D60, E4 (EA), E6 (ab 2015),E6 (EA) ,E6 (EB), E6 (EC), E6 (SC), E60 (ab 2015), E8 (2015), E8 (2018), E8 (EA), E8 (EB), E80 ,ENA 4 (EA), ENA 4 (EB) ,ENA 8, ENA 8 (EC) ,GIGA 10 (EA), GIGA 6, IMPRESSA Z9, J6, J8 (EA), S8, S8 (EA), S80,
Lees meer
49,95 48,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel
Product Informatie

Geschikt voor
D4, D6, D60, E4 (EA), E6 (ab 2015),E6 (EA) ,E6 (EB), E6 (EC), E6 (SC), E60 (ab 2015), E8 (2015), E8 (2018), E8 (EA), E8 (EB), E80 ,ENA 4 (EA), ENA 4 (EB) ,ENA 8, ENA 8 (EC), GIGA 10 (EA), GIGA 6,  ONO, IMPRESSA Z9, J6, J8 (EA), S8, S8 (EA), S80, WE6, Z10 (EA), Z6, Z8.

Filterpatroon CLARIS Smart+
Het intelligente waterfilter met de plus
Koffie bestaat voor 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit is dienovereenkomstig elementair voor een perfect koffieresultaat. Met CLARIS Smart+ blijft JURA een revolutie teweegbrengen in de waterfiltratie. De technologie van het waterfilter zorgt voor een plus in hygiëne in de koffiemachine - al in het waterreservoir. Met CLARIS Smart+ verhoogt u de bescherming, productveiligheid en levensduur van uw volautomatische koffiemachine. Voor elke dag perfect koffiegenot.

Aan het onderste uiteinde heeft de CLARIS-filterpatroon ook een depot met natuurlijke actieve ingrediënten die het water in de tank stabiliseren en zo kalkafzetting in het gebied van de tankbodem verminderen. Dit werkt zonder enige extra energie of invloed, alleen door de natuurlijke beweging van het water in de tank, waardoor het altijd gemakkelijk door het depot stroomt. Net als voorheen filtert het bovenste deel van de CLARIS-filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het upflow-principe precies de hoeveelheid water die nodig is voor een perfect kopje koffie.

Dankzij RFID-technologie herkent de volautomatische machine ook of een filter wordt gebruikt en activeert automatisch de juiste modus. Het verzamelt continu informatie over filtergebruik en rapporteert wanneer de capaciteit is uitgeput. Dit maakt het vervangen van het filter niet alleen eenvoudiger dan ooit, maar CLARIS Smart+ kan zijn effectiviteit ook optimaal ontwikkelen.

Het pluspunt in hygiëne en netheid
CLARIS Smart+ vult het beproefde professionele upflow-principe, dat voor elke koffiebereiding precies de benodigde hoeveelheid water filtert, aan met een depot met natuurlijke werkstoffen. De plus: Door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd gemakkelijk door dit depot en wordt gestabiliseerd door het contact. Dit leidt tot minder kalkafzetting en zorgt voor maximale reinheid in de watertank.

Geschikt voor elk kraanwater
Dankzij de innovatieve formule zijn de filterpatronen geschikt voor al het leidingwater wereldwijd. De uiterst effectieve korrels filteren kalk altijd tot de optimale hoeveelheid (zelfs bij lage waterhardheid) en verminderen schadelijke en smaakverstorende stoffen zoals chloor efficiënter dan ooit tevoren. Mineralen en fluoriden, die fungeren als belangrijke smaakdragers, blijven behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering tijdens de koffiebereiding zorgen voor de beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Automatische filterdetectie
JURA maakt gebruik van moderne RFID-technologie om een ​​dialoog mogelijk te maken tussen het filter en de volautomatische machine. Elke machine met het intelligente watersysteem (I.W.S.®) herkent automatisch wanneer een filter wordt gebruikt, schakelt automatisch over op filterwerking en begint met spoelen. Als de filterprestatie ten einde loopt, geeft de volautomatische machine aan dat het filter vervangen moet worden. Als dit niet gebeurt, activeert het apparaat de ontkalkingsmodus. Na correct gebruik verschijnt de melding om te ontkalken. En dit kan alleen worden gedaan als het filter is verwijderd. Onjuiste manipulaties als gevolg van misverstanden behoren tot het verleden.

Verwen uzelf en uw JURA volautomatische koffiemachine met de CLARIS Smart+ en overtuig uzelf van de vele voordelen. Wij bieden u de set van 3 aan voor een aantrekkelijke speciale prijs. Ervaar unieke hygiëne en perfect koffiegenot in een nieuwe dimensie.

Naam Waterfilter CLARIS Smart+ Voordeelverpakking
Merk JURA
Artikelcode 24233
SKU E-0603
EAN 7610917242337

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Waterfilter CLARIS Smart+ Voordeelverpakking
Waterfilter CLARIS Smart+ Voordeelverpakking
62,41 63,90 Toevoegen