Wasmachine

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je wasmachine vindt het erg belangrijk dat de was altijd zo goed mogelijk gedraaid kan worden. Daarom is het belangrijk dat je je wasmachine goed onderhoudt. Op deze manier voorkomt je problemen en verslechterde was. De Bosch producten voor de wasmachine zijn de uitstekende keuze om je wasmachine weer in top conditie te brengen. Met de producten van Siemens Bosch ontkalkt en reinigt je je producten op de juiste wijze en op een vertrouwde manier.

Reinigen

De wasmachine reiniger van Bosch zorgt ervoor dat alle organische aanslag, zoals wasmiddelresten verwijderd worden. Reinigen van de wasmachine is van groot belang om de prestaties te verbeteren van je machine. Ook zorgt het reinigen ervoor dat het energieverbruik verminderd wordt van je wasmachine.

Ontkalken

Ook je wasmachine dient ontkalkt te worden. Bij het wassen van je kleren ontstaat er over het algemeen veel kalk in je wasmachine. Kalk ontstaat tijdens het verwarmen of koken van water. Vooral in ‘hard water’, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer op je was terecht komen. Je wasmachine zal het zonder ontkalking minder lang volhouden! Daarom raden wij bij Onderhoudsartikelen je wasmachine om de twee maanden te ontkalken.

Lees meer Lees minder