Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

JURA Melksysteemreiniger. Speciaal ontwikkeld om je JURA melksysteem te ontzien van bacteriën en aanslag. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€17,50 €14,90
Per stuk

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 50%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteem reiniger kun je alle onderdelen die in contact komen met melk effectief reinigen. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en andere apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem. Voorkom bacterie vorming.

€14,90 €7,50
Product informatie

Inhoud
1 potje JURA Melksysteemreiniger 90 gram, goed voor 30 reinigingsbeurten.

Omschrijving
Om je JURA koffiemachine goed te onderhouden is het ook van belang om regelmatig het melksysteem te reinigen. Om dit te doen zijn de melksysteemreinigingstabletten van JURA extreem handig. Het zijn minitabletten die in combinatie met het automatische reinigingsprogramma van je machine werkt. Het verwijdert melkvetten en eiwitten op uiterst effectieve manier. Omdat je melksysteem schoon blijft door deze minitabletten kun je blijven genieten van luchtig en fluweelzacht melkschuim met fijne poriën.

Fosfaatvrij
De JURA melksysteemreiniger maakt gebruik van duurzame grondstoffen. JURA kiest ervoor om ook voor de melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De formule beschikt over een TÜV-certificaat. Dit garandeert hygiëne voor je melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

Instructie
Ons advies is om je melksysteem elke week te reinigen of wanneer de machine dit aangeeft. Worden er vaak specialiteiten bereidt met melk, dan raden wij aan om 2 à 3 keer per week je melksysteem te reinigen.

Volg de handleiding van je JURA machine om je koffiesysteem te reinigen. Gebruik ongeveer 3 gram minitabletten voor een goede reinigingsbeurt.

Geschikt voor: Alle JURA machines die beschikken over een melksysteem.

Opmerking

De melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Schaf hiervoor 1 van de ontkalkingsproducten aan geschikt voor JURA.

Naam:
Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram
Merk:
JURA
SKU:
E-0563
Product code:
24158
EAN:
7610917241583
Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

Melksysteemreiniger - Minitabletten 90 gram

Recent bekeken