Miele Vaatwasser - Reiniging en ontkalking

Filters

Filteren merk
Filter by Type

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
MIELE Ontkalker wasmachine en vaatwasser
17,50 13,90

Is uw vaat minder schoon dan tevoren? Moet u tegenwoordig eigenlijk twee keer de vaatwasser laten draaien voordat deze echt schoon is? Dat heeft er hoogstwaarschijnlijk mee te maken dat u uw vaatwasser spoedig een goede onderhoudsbeurt moet geven. Gelukkig kunt u met de onderhoudsproducten van Miele dit proces gemakkelijk en snel uitvoeren. Het reinigen en ontkalken zijn twee onderdelen waarmee u dit proces kunt uitvoeren.

Hoe onderhoud u uw Miele vaatwasser?

De ontkalker van Miele voor de vaatwasser is geschikt om al het schadelijke kalkaanslag uit uw vaatwasser te verwijderen. Kalkaanslag is slecht voor uw vaatwasser. Wanneer u uw vaatwasser niet ontkalkt zal dit uiteindelijk de levensduur van uw machine verminderen. Ook kunnen de prestaties van uw vaatwasser erop achteruit gaan. Dit is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. U kunt uw machine zeer gemakkelijk ontkalken met de vaatwasser ontkalker van Miele. Deze ontkalker is speciaal ontwikkeld voor uw kostbare vaatwasser. Met dit product zorgt u ervoor dat al het schadelijke kalkaanslag uit uw vaatwasser op een professionele manier wordt verwijderd! Daarnaast is het regelmatig reinigen van uw vaatwasser nodig om nare luchtjes te voorkomen en afzettingen van vetten op te lossen. Het reinigingsmiddel van Miele voor de vaatwasser zal dit proces op een makkelijke wijze voor u uitvoeren.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Onze experts bij Onderhoudsartikelen.nl helpen graag. Heeft u een vraag of ergens advies bij nodig? Neem gerust contact met ons op om op al uw vragen een professioneel antwoord te krijgen!

Lees meerLees minder