Miele Vaatwasser - Reiniging en ontkalking

Filters
Filter op merk
Filter op type
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Is je vaat minder schoon dan tevoren? Moet je tegenwoordig eigenlijk twee keer de vaatwasser laten draaien voordat deze echt schoon is? Dat heeft er hoogstwaarschijnlijk mee te maken dat je je vaatwasser spoedig een goede onderhoudsbeurt moet geven. Gelukkig kunt je met de onderhoudsproducten van Miele dit proces gemakkelijk en snel uitvoeren. Het reinigen en ontkalken zijn twee onderdelen waarmee je dit proces kunt uitvoeren.

Hoe onderhoud je je Miele vaatwasser?

De ontkalker van Miele voor de vaatwasser is geschikt om al het schadelijke kalkaanslag uit je vaatwasser te verwijderen. Kalkaanslag is slecht voor je vaatwasser. Wanneer je je vaatwasser niet ontkalkt zal dit uiteindelijk de levensduur van je machine verminderen. Ook kunnen de prestaties van je vaatwasser erop achteruit gaan. Dit is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen. Je kunt je machine zeer gemakkelijk ontkalken met de vaatwasser ontkalker van Miele. Deze ontkalker is speciaal ontwikkeld voor je kostbare vaatwasser. Met dit product zorgt je ervoor dat al het schadelijke kalkaanslag uit je vaatwasser op een professionele manier wordt verwijderd! Daarnaast is het regelmatig reinigen van je vaatwasser nodig om nare luchtjes te voorkomen en afzettingen van vetten op te lossen. Het reinigingsmiddel van Miele voor de vaatwasser zal dit proces op een makkelijke wijze voor je uitvoeren.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Onze experts bij Onderhoudsartikelen.nl helpen graag. Heeft je een vraag of ergens advies bij nodig? Neem gerust contact met ons op om op al je vragen een professioneel antwoord te krijgen!

Lees meer Lees minder