Milk Clean

DELONGHI Milk Clean

DELONGHI Milk Clean

2 reviews

DeLonghi Milk Clean krachtige melksysteem reiniger. Delonghi Milk Clean is een zeer effectieve melkreiniger voor het reinigen van alle onderdelen die met melk in contact komen. Geschikt voor alle espressomachines met een melksysteem.

€12,95 €8,95
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 16%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteem reiniger kun je alle onderdelen die in contact komen met melk effectief reinigen. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en andere apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem. Voorkom bacterie vorming.

€8,95 €7,50
Product informatie

Inhoud
1 flacon Delonghi melkreiniger á 250 ml
Goed voor 25 keer melksysteem reinigen.

Omschrijving
Voor een doeltreffende en langdurige reiniging van: Delonghi melkbuisje, tuitje van de Delonghi cappuccinomaker, IFD aansluiting, Delonghi melk opzuigslang, melkkan en Delonghi melkcircuit.

Instructie 

Handmatige reiniging voor componenten van een Delonghi machine
Dompel de te reinigen componenten 5 a 10 minuten onder in een oplossing van 9 delen lauw water en 1 deel DELONGHI MILK CLEAN, vervolgens met water afspoelen. Maak gebruik van een kwastje om de minder toegankelijke zones met een oplossing van 9 delen water en 1 deel DELONGHI MILK CLEAN melkreiniger te reinigen.

Automatische reiniging: Voor de reiniging van het Delonghi melkreservoir / Delonghi melkcircuit
1) Giet een oplossing van 90 ml water en 10 ml DELONGHI MILK CLEAN in het melkreservoir.
2) Plaats het melkreservoir op het apparaat, zet een reservoir onder de tuit van de afgiftegroep en zet de schuimregelaar op het deksel van het melkreservoir op “Cappuccino”. Afhankelijk van het model vervolgens de volgende handelingen uitvoeren.
3) Druk snel tweemaal op de toets "Cappuccino" (digitale modellen met toetsenbord). Druk op de toets “MILK” (modellenmet touch screen)
4) Wacht tot het melkreservoir helemaal leeg is.
5) Verwijder eventueel het resterende water uit het melkreservoir vul het met vers water en herhaal 3 tot 4 maal de cyclus vanaf punt 3.

Opmerking
Dit artikel heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Delonghi EcoDecalk mini ontkalker aan.

Naam:
Milk Clean
Merk:
DELONGHI
SKU:
E-0509
Product code:
SER3013
EAN:
8004399324855
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0151 - E0151 - SER3013 - SER-3013
Conditie:
Nieuw
| Geert

Goed en ook nog eens goedkoop. Dit is een echter cleaner want er komt toch nogal wat spul uit. En het is hier ook nog eens een stuk goedkoper dan elders. Ik kan deze site sowieso aanbevelen bij iedereen.

| N. de Vlieger

Werkt goed. Hele goede cleaner. <br>Ik dacht in het begin dat het niet zo nodig was omdat we het na ieder gebruik goed uitstomen, maar niets bleek minder waar. <br>Het is ongelofelijk wat er nog uitkomt met deze cleaner. <br>Verder is de prijs hier aangenaam gunstig.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Milk Clean

Milk Clean

Recent bekeken