ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteem reiniger kun je alle onderdelen die in contact komen met melk effectief reinigen. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en andere apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem. Voorkom bacterie vorming.
Lees meer
9,95 8,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 23:59 besteld = morgen in huis!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & laagste prijs garantie
Beste Keuze

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

1 flacon Eccellente Melkreiniger, 250ml
Hiermee kun je het melksysteem 10 keer reinigen.

 

Omschrijving

Eccellente melksysteem reiniger is een krachtige melkreiniger voor het reinigen van alle onderdelen die met melk in contact komen. De reiniger breekt eiwitten af en verwijdert vetten en achtergebleven melkresten welke schadelijke zijn voor de machine. Geschikt voor alle koffiemachines en melkopschuimers.

Geschikt voor: Philips, Saeco, WMF, Delonghi, Siemens, Bosch, Severin, Krups, Jura, Sage, Melitta, Miele, Nivona en AEG.

 

Opmerking

Eccellente Melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij de Eccellente Snelontkalker aan.

 

Naam Melksysteem Reiniger
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0397
SKU E-0397
EAN 0737212978970
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw
Instructie 

Draai de dop een halve slag open en knijp in de fles totdat de doseerruimte gevuld is met de gewenste hoeveelheid melkreiniger. Gebruik ongeveer 20-30 ml melkreiniger en vul dit aan met circa 300 ml water. Laat onderdelen die in contact met melk komen hierin enkele uren weken of spoel ze door volgens de instructie van de machine. Onderdelen na reiniging met schoon water afspoelen.

Advies: Spoel de melkleiding na elk gebruik door met schoon water en reinig het melksysteem elke twee weken met Eccellente melkreiniger.

 

 

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

mijn melksysteem maakte ik altijd schoon door het helemaal uit elkaar te halen en onderdeel voor onderdeel schoon te maken, met dit middel ben ik een stuk sneller klaar via het melkreinigingssysteem van het apparaat samen met dit reinigingsmiddel. Het maakt goed schoon en er is geen bijsmaak.

Door Emiel op 01-03-2023

Zichtbaar schoonmaak resultaat.. Wij zijn tevreden over deze melkreiniger. Het resultaat van het gebruik is zichtbaar door de vrijkomende achtergebleven melkresten. <br>

Door Herman Woltering op 03-03-2017

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
22,41 23,90 Toevoegen