Eccellente - Voordelig en effectief

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
128 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
Pagina 4
96 van 96 gezien
Volgende pagina

Eccellente – Voordelig en effectief onderhoud

Als je op zoek bent naar voordelige onderhoudsproducten voor de koffie- of espressomachines ben je bij de producten van Eccellente aan het goede adres. Bijna alle onderhoudsproducten van Eccellente zijn universeel te gebruiken in elke koffie- of espressomachine. Eccellente is een huismerk waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, deze zijn over het algemeen beter voor je machine en goed voor het milieu. De ervaringen met Eccellente zijn erg positief en de mensen die voor het eerst in aanraking komen met Eccellente zijn over het algemeen aangenaam verrast.

Melkzuur of Citroenzuur?

Eccellente heeft ontkalkers van melkzuur en citroenzuur , dit zijn beide ontkalkers die op een biologische manier ontkalken. Deze ontkalkers zijn erg krachtig in het ontkalken van je waardevolle koffie- of espressomachine. De snelontkalker bevat minder water dan andere ontkalkers, waardoor je minder ontkalkingsmiddel hoeft te gebruiken.

De flesjes zijn makkelijk te onderscheiden in kleur. De ontkalker op basis van melkzuur is groen en de ontkalker op basis van citroenzuur is rood. De groene snelontkalker is speciaal ontwikkeld voor DeLonghi, Philips, Saeco en Sarista, Magimix en Nespresso. De rode snelontkalker kun je voor  Krups, Melitta, WMF en alle overige koffie- en espressomachines gebruiken!

Welke Eccellente producten moet ik gebruiken?

Als je er niet uit kan komen welke artikelen van Eccellente je moet gebruiken, kun je ons altijd contacteren! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Je kunt ons ook altijd een mail sturen naar [email protected].

Lees meer Lees minder