Koffie en Espressomachine - Onderhoudsproducten voor je Miele machine

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
15 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Wij bij Onderhoudsartikelen begrijpen heel goed dat je graag wilt genieten van de lekkerste koffie mogelijk. Je kostbare Miele machine zal hier over het algemeen dus ook voor zorgen! Toch moet er met regelmaat onderhoudt gepleegd worden aan je machine zodat deze een langere levensduur zal hebben en je koffie ook weer zoals tevoren zal smaken.

Ontkalking en reinigen voor perfecte resultaten

Door je machine op tijd te ontkalken en te reinigen zorgt je ervoor dat je koffie- of espressomachine langer mee zal gaan. Ook is het belangrijk dat je je melksysteem goed reinigt met het Miele reinigingsmiddel voor melkleidingen omdat de melkzuren je melksysteem aantasten.

De ontkalkingstabletten van Miele zullen al het schadelijke kalkaanslag verwijderen en zorgen voor een langere levensduur van je Miele machine. Kalkaanslag heeft nadelige gevolgen voor je koffie- of espressomachine. De kalk creëert in het ergste geval onherstelbare schade aan je Miele machine. Dit wilt je ten alle tijden uiteraard voorkomen!

Het reinigen van je Miele apparaat met de reinigingstabletten van Miele zorgen ervoor dat alle schadelijke restjes worden verwijdert. Daarnaast maken deze reinigingstabletten je zetgroep en leidingen ook volledig schoon. Het goed en regelmatig onderhouden van je machine zal de levensduur van je kostbare Miele machine verlengen.

Lees meer Lees minder