melksysteem reiniger

MELITTA melksysteem reiniger

MELITTA melksysteem reiniger

3 reviews

Melitta Perfect Clean melksysteem reiniger voor Melitta espressomachines. Reinigt het melksysteem van je espressomachine. Geschikt voor de Melitta koffiemachine / espressomachine met een cappuccino functie. 250ml, goed voor 5 keer reinigen.

€11,50 €9,00
Per stuk
VOLUME VOORDEEL

Probeer eens ons huismerk

Je bespaart 17%
ECCELLENTE Melksysteem Reiniger

Met de Eccellente melksysteem reiniger kun je alle onderdelen die in contact komen met melk effectief reinigen. Geschikt voor koffiemachines, espressomachines en andere apparaten. Voor het hygiënisch reinigen van het melksysteem. Voorkom bacterie vorming.

€9,00 €7,50
Product informatie

Inhoud
250ml Melitta Perfect clean Melkreiniger espressomachine en Cremio
Goed voor 5 keer reinigen

Omschrijving
Deze Melitta vloeibare melksysteemreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Melitta melksystemen. Het is geschikt voor zowel volautomatische koffiemachines / espressomachines als losse melkopschuim systemen.
Melitta garandeert je een hygiënische reiniging. 

Geschikt voor Caffeo Bistro, Caffeo Gourmet, Caffeo Solo, Caffeo Solo & Milk, Caffeo Lattea, Caffeo CI, Barista T, Melitta Barista, Melitta Varianza, Melitta Passione, Melitta Cremio melkopschuimer.

Instructie 

Melitta Caffeo espressomachine / koffiemachine
1. Vul de melkcontainer met 50 ml Melitta melksysteem reiniger (1 streepje op de fles) en voeg 450 ml vers water toe, tot de markering 500 ml op de melkcontainer en zet een koffiemok onder de koffie/ melk uitloop.
2. Druk op de toets 'melkschuim'. De machine spoelt de melkleiding nu door met Melitta reinigingsmiddel. Herhaal dit 1 maal. Giet de overgebleven vloeistof in een apart schaaltje en bewaar dit even. Vul hierna de melkcontainer opnieuw maar nu met alleen schoon water. Herhaal het doorspoel proces door op de 'melkschuim' toets te drukken.
3. Haal alle melk onderdelen los van de machine en leg deze te weken in een schaaltje met de overgebleven Melitta melkreinigingsoplossing. Laat dit minimaal een uur staan en spoel het daarna goed af met schoon water. Sluit nu alle onderdelen weer aan. Je Melitta melksysteem is nu gereinigd.

Melitta Cremio
1. Vul 25 ml van de Melitta Melk Systeem Reiniger in de Cremio en voeg water toe tot 250 ml.
2. Laat het mengsel van de Melitta Melk Systeem Reiniger en water inwerken en daarna hardnekkig vuil verwijderen met een zachte doek of spons

Opmerking
Er zit een kindveilige sluiting en handige doseringstekens op de fles.

Productnummers: 6762521, 6606206

Naam:
melksysteem reiniger
Merk:
MELITTA
SKU:
E-0079
Product code:
6606206
EAN:
4006508202034
Veiligheidsblad:
Voorgaande productnummers:
E-0079 - E0079 - 6606206 - 6762521
Conditie:
Nieuw
| Volkert

Zeer goed

| dinie kuijpers

goed. ik heb het nu een keer gebruikt en ben zeer tevreden ..

| Alan

Snelle levering. Orgineel Melitta machinereiniging aangeschaft.<br>Word tenslotte door fabrikant voorgeschreven.<br>Het is topspin, geen spijt van gehad.

4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
melksysteem reiniger

melksysteem reiniger

Recent bekeken