MELITTA

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type
Filter by Soort

Wat onze klanten zeggen

9 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
MELITTA Perfect Clean reinigingstabletten
4,95 3,99
MELITTA Caffeo Espressomachine ontkalker
10,95 8,75
MELITTA Caffeo Pro Aqua Claris waterfilter
14,95 12,25
MELITTA Ontkalkingspoeder
4,95 3,98
MELITTA melksysteem reiniger
11,50 9,50
MELITTA Caffeo Onderhoudsset
39,95 35,00
MELITTA Koffiemachine Ontkalker
19,95 9,95
MELITTA BIO Generieke Ontkalker
9,95 8,95
MELITTA Generieke Ontkalker
19,95 15,00

Melitta is een succesvol internationaal familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar garant staat voor traditie en passie, ze zijn fabrikant van verschillende merkproducten voor het maken van koffie. In onze ruime keus aan Melitta producten kun je alles vinden voor de optimale reiniging van uw koffiezet aparaat. Hun slogan luid niet voor niks : vreugde en kwaliteit groeien uit sterke wortels. Eccellente is marktleider in de verkoop van Melitta onderhoudsartikelen in Nederland en Belgie. Je profiteert van ons inkoopvoordeel. Zowel de filterkoffiezetapparaat, waterkoker als espressomachine moet regelmatig onderhouden worden. Neem daarom eens een kijkje bij de Melitta ontkalkers, reinigers van Melitta, Melitta waterfilters en onze Melitta voordeelpakketten voor extra korting en de melksysteemreiniger van Melitta voor het complete onderhoud!

 

Ontstaan Melitta koffiefilter

In 1908 zat gezin Bentz aan tafel, het regende erg hard en de koffie was door alle prut in de kopjes  niet te drinken. Geïrriteerd pakt Melitta Bentz een leeg blikje en prikt een stel gaatjes in de bodem. Vervolgens scheurt ze een blad vloeipapier uit een schrift, ze legt het blaadje in het geperforeerde blik dat ze op een grote kan zet, doet er gemalen koffie in en giet er kokend water over. De koffiefilter is geboren!

Melitta Bentz blijft zeker niet stil blijven zitten, ze zocht continu naar verbeteringen, zo kreeg in 1932 de filter zijn kenmerkende kegelvorm. Hierdoor loopt de koffie sneller door, de vorm is sinds 1932 onveranderd gebleven.

Klik op de links voor de het onderhouden van de verschillende Melitta apparaten:
Melitta CAFFEO Espressomachine | Filterkoffiezetapparaat | Waterkoker | Thermoskan

Lees meerLees minder