Siemens - Onderhoudsartikelen

Filters

Filteren merk
Filter by Type
Filter by Soort

Wat onze klanten zeggen

Veilig betalen

Pinnen Contant AfterPay Achteraf betalen AfterPay – Digitale factuur
47 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
Pagina 2
47 van 47 gezien

U heeft natuurlijk het liefst dat uw Siemens apparaten zo lang mogelijk werken zonder enige belemmeringen. Helaas is dit niet meestal het geval. Uw apparaten kunnen in de loop van de tijd minder goed gaan werken of zelfs stuk gaan. Dit komt meestal omdat de apparaten niet goed onderhouden worden. Uw apparaten van Siemens moet met regelmaat ontkalkt en gereinigd worden. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw machines maar maakt bijvoorbeeld uw vaat weer stralend schoon, uw was wordt schoner en ruikt beter en uw koffie smaakt ook beter!

Ontkalken

Als u uw kostbare Siemens apparaat ontkalkt verwijdert u de kalkaanslag aan de binnenzijde van uw machine. Deze kalk ontstaat nadat er leidingwater door uw machine heen loopt. De kalk komt vast te zitten aan de leidingen van uw machine en zorgt ervoor dat het water er minder goed doorheen loopt. Dit resulteert in een groter energie verbruik. De kalk tast ook de machine aan en zorgt voor lekkages. Voorkom kalkaanslag door één van de ontkalkers te kopen voor uw Siemens apparaten. U kunt de ontkalkers kopen in verschillende varianten, tabletten en vloeibaar. Hieronder staan een aantal ontkalkers die u kunt gebruiken:

Siemens Ontkalkingstabletten
Siemens Vloeibare ontkalker 
Siemens EQ Ontkalkingstabletten
Siemens snelontkalker voor wasmachine en afwasmachine
Eccellente snelontkalker voor Siemens 

Verzorging

Naast het ontkalken en reinigen van uw machine moeten er af en toe ook andere dingen gebeuren die ervoor zorgen dat uw apparaten langer mee gaan. Zo moet u bij uw koffieapparaat de o-ringen vervangen en deze insmeren met siliconenvet. U kunt bij Onderhoudsartikelen ook uw kookplaat reinigen met de onderhoudsset van Siemens.

Shop nu bij Onderhoudsartikelen

Veel van onze producten uit ons assortiment hebben het “laagste prijs garantie” symbool. Dit symbool houdt in dat onze producten de laagste prijs hebben! Kunt u ze elders goedkoper vinden? Dan maken wij het verschil naar u over. 

Lees meerLees minder