Vaatwasser

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Door je Bosch vaatwasser goed te onderhouden kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het is belangrijk dat je vaatwasautomaat van Bosch met regelmaat ontkalkt en gereinigd wordt. De machinereiniger en de krachtige reiniger van Bosch verwijderen op grondige wijze vet resten en vetaanslag uit je vaatwasser. Het ontkalken met de Snelontkalker is van groot belang om de kalkaanslag op een krachtige wijze uit je machine te verwijderen.

Het onderhouden van je Bosch vaatwasser is erg belangrijk als je wilt dat je niet voor plotselinge verassingen komt te staan. Een vaatwasser dient regelmatig ontkalkt en gereinigd te worden. De producten van Siemens Bosch zijn hier een zeer goede keus voor. De krachtige reiniger voor de vaatwasmachine van Siemens Bosch zorgt ervoor dat alle restanten van vet, zetmeel en eiwit op een grondige en krachtige manier worden verwijderd. De Vaatwasser snelontkalker van Bosch heeft een krachtige en efficiënte werking om je vaatwasser op de perfecte manier te ontkalken.

Onderhouden? Waarom?

Het onderhoud van je vaatwasautomaat zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. Het reinigen zorgt ervoor dat de prestaties verbetert worden en dat er minder energie verbruikt wordt. Kalk vermindert de levensduur van de machine, het is dus ook noodzakelijk om te ontkalken.

Wij van Onderhoudsartikelen adviseren om je vaatwasser iedere vier á zes maanden te reinigen en je vaatwasser elke 2 maanden te ontkalken.

Lees meer Lees minder