Vaatwasser

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type

Wat onze klanten zeggen

5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
SIEMENS Reiniger voor Wasmachine
9,95 9,00
SIEMENS Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser
9,95 9,00
SIEMENS Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser
9,95 9,00
SIEMENS - BOSCH Krachtige Reiniger voor Vaatwasmachine
12,50 9,90
SIEMENS Krachtige Reiniger voor Vaatwasmachine
12,50 9,90

Door uw Bosch vaatwasser goed te onderhouden komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het is belangrijk dat uw vaatwasautomaat van Bosch met regelmaat ontkalkt en gereinigd wordt. De machinereiniger en de krachtige reiniger van Bosch verwijderen op grondige wijze vet resten en vetaanslag uit uw vaatwasser. Het ontkalken met de Snelontkalker is van groot belang om de kalkaanslag op een krachtige wijze uit uw machine te verwijderen.

Het onderhouden van uw Bosch vaatwasser is erg belangrijk als u wilt dat u niet voor plotselinge verassingen komt te staan. Een vaatwasser dient regelmatig ontkalkt en gereinigd te worden. De producten van Siemens Bosch zijn hier een zeer goede keus voor. De krachtige reiniger voor de vaatwasmachine van Siemens Bosch zorgt ervoor dat alle restanten van vet, zetmeel en eiwit op een grondige en krachtige manier worden verwijderd. De Vaatwasser snelontkalker van Bosch heeft een krachtige en efficiënte werking om uw vaatwasser op de perfecte manier te ontkalken.

Onderhouden? Waarom?

Het onderhoud van uw vaatwasautomaat zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. Het reinigen zorgt ervoor dat de prestaties verbetert worden en dat er minder energie verbruikt wordt. Kalk vermindert de levensduur van de machine, het is dus ook noodzakelijk om te ontkalken.

Wij van Onderhoudsartikelen adviseren om uw vaatwasser iedere vier á zes maanden te reinigen en uw vaatwasser elke 2 maanden te ontkalken.

Lees meerLees minder