Vaatwasser - Ontkalk- en reinigingsmiddelen

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type

Wat onze klanten zeggen

5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
SIEMENS Reiniger voor Wasmachine
9,95 9,00
SIEMENS Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser
9,95 9,00
SIEMENS Snelontkalker voor Wasmachine en Vaatwasser
9,95 9,00
SIEMENS - BOSCH Krachtige Reiniger voor Vaatwasmachine
12,50 9,90
SIEMENS Krachtige Reiniger voor Vaatwasmachine
12,50 9,90

Het goed onderhouden van uw Siemens vaatwasser is van groot belang als u niet voor onverwachte verassingen wilt komen te staan. Het regelmatig ontkalken en reinigen is de oplossing! De producten van Siemens, speciaal voor de vaatwasser, verwijderen op grondige wijze alle schadelijke elementen uit uw kostbare vaatwasser. Als u merkt dat uw vaat de laatste tijd minder schoon wordt, is het zeker tijd om uw vaatwasser een onderhoudsbeurt te geven.

De consequenties van het niet onderhouden

Wanneer u uw vaatwasser niet regelmatig een onderhoudsbeurt geeft, kan dat catastrofale consequenties opleveren. Op de lange termijn en het vele gebruiken van uw vaatwasser zal er veel kalkvorming plaatsvinden. Kalk is niet goed voor uw vaatwasser. Kalk vormt zich in de leidingen en op het verwarmingselement van uw vaatwasser, dit zorgt ervoor dat uw vaatwasser meer energie gaat verbruiken en dat het water minder goed door uw machine gaat lopen.

De ontkalker van Siemens is speciaal ontwikkeld voor de vaatwasser.

Naast het ontkalken van uw machine, dient er ook regelmatig gereinigd te worden. Uw vaatwasser bouwt in de loop van de tijd veel vet, zetmeel en eiwit restanten op. Dit kan ervoor zorgen dat uw vaatwasser begint te stinken. Dat is natuurlijk iets wat u absoluut niet wilt hebben. Etensresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met de krachtige reiniger van Siemens. Deze reiniger reinigt uw vaatwasser op grondige wijze.

De krachtige reiniger van Siemens speciaal ontwikkeld voor de vaatwasser.

Onze experts bij Onderhoudsartikelen raden aan om uw vaatwasser iedere 6 maanden te ontkalken en te reinigen.

Vandaag besteld, Morgen in huis!

Besteld u voor 00:00 op een werkdag? Dan heeft u uw producten de volgende dag al in huis. Als uw vaatwasser dus een nodige onderhoudsbeurt nodig heeft, is dat geen probleem bij Onderhoudsartikelen!

Lees meerLees minder