Vaatwasser - Ontkalk- en reinigingsmiddelen

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het goed onderhouden van je Siemens vaatwasser is van groot belang als je niet voor onverwachte verassingen wilt komen te staan. Het regelmatig ontkalken en reinigen is de oplossing! De producten van Siemens, speciaal voor de vaatwasser, verwijderen op grondige wijze alle schadelijke elementen uit je kostbare vaatwasser. Als je merkt dat je vaat de laatste tijd minder schoon wordt, is het zeker tijd om je vaatwasser een onderhoudsbeurt te geven.

De consequenties van het niet onderhouden

Wanneer je je vaatwasser niet regelmatig een onderhoudsbeurt geeft, kan dat catastrofale consequenties opleveren. Op de lange termijn en het vele gebruiken van je vaatwasser zal er veel kalkvorming plaatsvinden. Kalk is niet goed voor je vaatwasser. Kalk vormt zich in de leidingen en op het verwarmingselement van je vaatwasser, dit zorgt ervoor dat je vaatwasser meer energie gaat verbruiken en dat het water minder goed door je machine gaat lopen.

De ontkalker van Siemens is speciaal ontwikkeld voor de vaatwasser.

Naast het ontkalken van je machine, dient er ook regelmatig gereinigd te worden. Je vaatwasser bouwt in de loop van de tijd veel vet, zetmeel en eiwit restanten op. Dit kan ervoor zorgen dat je vaatwasser begint te stinken. Dat is natuurlijk iets wat je absoluut niet wilt hebben. Etensresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met de krachtige reiniger van Siemens. Deze reiniger reinigt je vaatwasser op grondige wijze.

De krachtige reiniger van Siemens speciaal ontwikkeld voor de vaatwasser.

Onze experts bij Onderhoudsartikelen raden aan om je vaatwasser iedere 6 maanden te ontkalken en te reinigen.

Vandaag besteld, Morgen in huis!

Besteld je voor 00:00 op een werkdag? Dan heeft je je producten de volgende dag al in huis. Als je vaatwasser dus een nodige onderhoudsbeurt nodig heeft, is dat geen probleem bij Onderhoudsartikelen!

Lees meer Lees minder