Siemens - Onderhoudsartikelen

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
60 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Volgende pagina

Je hebt natuurlijk het liefst dat je Siemens apparaten zo lang mogelijk werken zonder enige belemmeringen. Helaas is dit niet meestal het geval. Je apparaten kunnen in de loop van de tijd minder goed gaan werken of zelfs stuk gaan. Dit komt meestal omdat de apparaten niet goed onderhouden worden. Je apparaten van Siemens moet met regelmaat ontkalkt en gereinigd worden. Dit verlengt niet alleen de levensduur van je machines maar maakt bijvoorbeeld je vaat weer stralend schoon, je was wordt schoner en ruikt beter en je koffie smaakt ook beter!

Ontkalken

Als je je kostbare Siemens apparaat ontkalkt verwijder je de kalkaanslag aan de binnenzijde van je machine. Deze kalk ontstaat nadat er leidingwater door je machine heen loopt. De kalk komt vast te zitten aan de leidingen van je machine en zorgt ervoor dat het water er minder goed doorheen loopt. Dit resulteert in een groter energie verbruik. De kalk tast ook de machine aan en zorgt voor lekkages. Voorkom kalkaanslag door één van de ontkalkers te kopen voor je Siemens apparaten. Je kunt de ontkalkers kopen in verschillende varianten, tabletten en vloeibaar. Hieronder staan een aantal ontkalkers die je kunt gebruiken:

Siemens Ontkalkingstabletten
Siemens Vloeibare ontkalker 
Siemens EQ Ontkalkingstabletten
Siemens snelontkalker voor wasmachine en afwasmachine
Eccellente snelontkalker voor Siemens 

Verzorging

Naast het ontkalken en reinigen van je machine moeten er af en toe ook andere dingen gebeuren die ervoor zorgen dat je apparaten langer mee gaan. Zo moet je bij je koffieapparaat de o-ringen vervangen en deze insmeren met siliconenvet. Je kunt bij Onderhoudsartikelen ook je kookplaat reinigen met de onderhoudsset van Siemens.

Shop nu bij Onderhoudsartikelen

Veel van onze producten uit ons assortiment hebben het “laagste prijs garantie” symbool. Dit symbool houdt in dat onze producten de laagste prijs hebben! Kun je ze elders goedkoper vinden? Dan maken wij het verschil naar je over. 

Lees meer Lees minder