Vaat- / Wasmachine - Ontkalk en reinig regelmatig voor optimaal resultaat

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

U moet uw vaatwasser en/of wasmachine regelmatig onderhouden om storingen te voorkomen. Dit bespaart u uiteindelijk tijd, geld en moeite. Het onderhouden van uw vaatwasser en/of wasmachine is niet ingewikkeld, u moet met regelmaat een ontkalkingsbeurt doen en met regelmaat een reinigingsbeurt. Maak kennis met het assortiment van Onderhoudsartikelen om uw vaatwasser en/of wasmachine in de perfecte nieuwstaat te houden!

Wat gebeurt er als ik mijn apparaat niet onderhoud?

Als u uw vaatwasser of wasmachine niet met regelmaat onderhoud kan dit voor allemaal nare verhinderingen zorgen. Zo kan uw machine stuk gaan van kalk of kan uw vaat of was niet schoon worden. Dit zijn natuurlijk dingen die erg vervelend zijn als het u overkomt. Wanneer u uw apparaat gebruikt loopt hier leidingwater doorheen, in dit leidingwater zit kalk. Zodra het water in uw apparaat verhit wordt komen er kalkvlokjes vrij en gaan in de leidingen zitten van uw machine. Dit is op de lange termijn erg schadelijk. Daarnaast worden uw wasmachine en vaatwasser ook vies na het vele gebruiken. Afwasresten en vlekken uit kleding zorgen ervoor dat uw machine van binnen er schoner op wordt.

U kunt uw machine gemakkelijk ontkalken met één van onze ontkalkers voor uw wasmachine en vaatwasser:

U kunt uw machine reinigen met één van onze reinigers voor uw wasmachine en vaatwasser:

Shop veilig en vertrouwd bij Onderhoudsartikelen

Wist u dat Onderhoudsartikelen gemiddeld met een 4,8 (uit de 5) wordt beoordeeld? Bestel bij ons en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen! Heeft u een vraag? Dat is geen probleem. Onze experts helpen u graag en komen altijd met een passend antwoord.

Lees meer Lees minder