Delonghi - Onderhoud voor je espressomachine

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Pin
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
20 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je DeLonghi koffiemachine kunt je in optimale conditie behouden met de koffie accessoires van DeLonghi. De verscheidene onderhoudsproducten van DeLonghi zorgen ervoor dat je koffiemachine in de perfecte conditie kan worden behouden. Wanneer je je machine goed onderhoud wordt, heeft je machine een langere levensduur en kunt je nog meer genieten van je koffie.

Het DeLonghi ECAM Waterfilter

Het DeLonghi ECAM Waterfilter zorgt voor bescherming tegen kalkafzetting. Ook geeft het waterfilter een goede aromaontwikkeling voor een maximale koffiebeleving. Het DeLonghi ECAM Waterfilter reduceert chloor, lood en koper uit je leidingwater. Wij van Onderhoudsartikelen.nl raden aan om het DeLonghi ECAM Waterfilter te nemen wanneer je waterhardheid hoger dan 7 dH is. 

Wat doet kalk met je DeLonghi machine?

Naast het gebruiken van een waterfilter in je espressomachine dient je je DeLonghi espressomachine ook maandelijks te ontkalken. Helaas ontstaat er bij het verhitten van je leidingwater kalk in de koffie- of espressomachine. Deze kalk veroorzaakt een slechte warmteoverdracht met als gevolg een mindere kwaliteit van je koffie. Kalk vermindert de levensduur van je machine en bevordert corrosie van het materiaal in de machine. Je kunt je machine ontkalken met de DeLonghi EcoDecalk, deze ontkalker is uitstekend geschikt voor je DeLonghi ECAM, ESAM, EC of Lattissima machine. Bij het zetten van een Cappuccino of een Latte wordt melk gebruikt. Omdat melkzuren je machine aantasten is het ook van groot belang om je melksysteem wekelijks te reinigen met DeLonghi Milk Clean melkreiniger.

Lees meer Lees minder