Delonghi - Onderhoud voor je espressomachine

Filter your products

Filteren merk
Filter by Type
Filter by Soort

Wat onze klanten zeggen

16 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

DELONGHI Milk Clean

12,95 9,50

Uw DeLonghi koffiemachine kunt u in optimale conditie behouden met de koffie accessoires van DeLonghi. De verscheidene onderhoudsproducten van DeLonghi zorgen ervoor dat uw koffiemachine in de perfecte conditie kan worden behouden. Wanneer u uw machine goed onderhoud wordt, heeft uw machine een langere levensduur en kunt u nog meer genieten van uw koffie.

Het DeLonghi ECAM Waterfilter

Het DeLonghi ECAM Waterfilter zorgt voor bescherming tegen kalkafzetting. Ook geeft het waterfilter een goede aromaontwikkeling voor een maximale koffiebeleving. Het DeLonghi ECAM Waterfilter reduceert chloor, lood en koper uit uw leidingwater. Wij van Onderhoudsartikelen.nl raden aan om het DeLonghi ECAM Waterfilter te nemen wanneer uw waterhardheid hoger dan 7 dH is. 

Wat doet kalk met uw DeLonghi machine?

Naast het gebruiken van een waterfilter in uw espressomachine dient u uw DeLonghi espressomachine ook maandelijks te ontkalken. Helaas ontstaat er bij het verhitten van uw leidingwater kalk in de koffie- of espressomachine. Deze kalk veroorzaakt een slechte warmteoverdracht met als gevolg een mindere kwaliteit van uw koffie. Kalk vermindert de levensduur van uw machine en bevordert corrosie van het materiaal in de machine. U kunt uw machine ontkalken met de DeLonghi EcoDecalk, deze ontkalker is uitstekend geschikt voor uw DeLonghi ECAM, ESAM, EC of Lattissima machine. Bij het zetten van een Cappuccino of een Latte wordt melk gebruikt. Omdat melkzuren uw machine aantasten is het ook van groot belang om uw melksysteem wekelijks te reinigen met DeLonghi Milk Clean melkreiniger.

Lees meerLees minder